Swisspeak Resort

Opis

Swisspeak Resort Zinal rezidencija se nalazi u samom mestu Zinal u blizini polazne stanice gondole „Zinal-Sorebois“ koja izvlači na skijalište na lokaciji koja se zove „la Barmetta“. To je novoizgrađena moderno opremljena apartmanska rezidencija sa svim pogodnostima koje su potrebne za savršen boravak. Sastoji se iz 6 zgrada petospratnica. Dve zgrade su završene novembra 2018, a ostale četuiri biće spremne da prime goste do decembra 2019. Ukupno 97 apartmana.

Polazna stanica gondole je udaljena 300 m. Isto toliko su udaljeni i ostali skijaški sadržaji, iznajmljivanje skija i škola skijanja. market za snabdevanje je udaljen 200 m, restoran 150 m, bar 300 m, pekara 200 m, 2 minute hoda do centra, autobusna stanica „Zinal Center“ 300 m. Susedno skijalište za koje važi skipas, St-Luc je udaljeno 14 km. U slučaju dobrih snežnih uslova, do rezidencije se može doći i na skijama. Vinski bar, dečija igraonica, apres-ski atelje kao i ski i biciklistička soba biće dostupai od decembra 2019.

U kompleksu: recepcija, bar, salon, WiFi, igraonica, lift, ostava za bicikle, ostava za skije, centralno grejanje. Promjena posteljine (doplata doplata). Pristup automobilom je moguć do same rezidencije. Parking sa ograničenim brojem mesta, uz doplatu, javni parking je udaljen 300 m. Zinal je od aerodroma Ženeva udaljen 198 km, oko 2h20 vožnje.

Obezbeđen besplatan Wi-Fi internet pristup. U apartmanima je ZABRANJENO pušenje. Dozvoljen je jedan kućni ljibimac/pas (uz doplatu).

Struktura smeštaja:

Apartmani su komforni, udobni, modermo opremljeni. Svaki apartman poseduje ležaj na razvlačenje (kauč), Sat TV sa ravnim ekranom, kuhinju sa trpezarijom. Takođe su na raspolaganju frižider, rerna i šporet, mašina za posuđe kao i aparat za kafu. Kupatilo kada/wc ili tuš/wc poseduje i fen za kosu. Grejanje je podno – parket.

S2 – studi za dve osobe 18 m2
– Kauč na razvlačenje za 2 osobe
– Kupatilo: Tuš / wc
– Balkon ili terasa

2P4 – Dvoprostorni apartrman za 4 osobe 34 m2 sa balkonom ili terasom
– Kauč na razvlačenje za 2 osobe
– Soba sa bračnim krevetom (2 x 90 cm, dužina 210 cm)za 2 osobe
– Kupatilo: Tuš, odvojeni WC
– Balkon ili terasa

3P6 – Troprostorni apartman za 6 osoba 52-54 m2 sa balkonom ili terasom
– Kauč na razvlačenje za 2 osobe
– Dve sobe, svaka sa bračnim krevetom (2 x 90 cm, dužina 210 cm) za 2 osobe
– Kupatilo: Tuš, odvojeni WC
– Balkon ili terasa

4P8 – Četvoroprostorni apartman za 8 osoba 93 m2 sa balkonom ili terasom
– Kauč na razvlačenje za 2 osobe
– Tri sobe, svaka sa bračnim krevetom (2 x 90 cm, dužina 210 cm) za 2 osobe
– Dva kupatila: kada / wc  i  tuš / wc
– Balkon ili terasa

Rezerviši