Nea Vrasna

Nea Vrasna je letovalište koje se nalazi u Solunskoj regiji i udaljena je 80 km od Soluna. To je novo naselje, nedaleko od gradića Vrasna, na obali Egejskog mora, u zalivu Strimonikos (Strumički zaliv). Ušuškana je između poznatijih komšija – Stavrosa i Asprovalte. Od Stavrosa je udaljena 6 km, a od Asprovalte svega 500 m. Između Stavrosa i Nea Vrasne nalazi se primorsko mesto Vrasna Paralija.

Stavros – dragulj severne Grčke

Stavros koga nazivaju draguljem severne Grčke nalazi se u Solunskoj regiji, u opštini Rendina i od Soluna je udaljen 70 km. To je grad sa oko 4.000 stanovnika, na obali Egejskog mora, u zalivu Strimonikos (Strumički zaliv). Nalazi se u podnožju planine Holomontas sa koje se pruža prelep pogled na zaliv i sam grad. Kristalno čisto more, očuvana priroda, prelepe peščane plaže i uvale nagrađene su priznanjem “Plava zastava” koje dodeljuje Evropska zajednica. Platania je sigurno plaža na kojoj ćete moći da nađete svoj mir i odmor jer je okružena malom šumom. Mesto i okolina obiluju zelenilom koje se pruža od planine Holomontas, pa je ovo idealno mesto za prijatan odmor.

Pozdrav sa Kasandre

Žena na plaži

Srećni dobitnici besplatnog letovanja za dvoje:
“Pozdrav Bojane. Ovde Milica I Milos iz Jagodine. Samo da javimo da nam je super bilo, jos sutra smo ovde pa krecemo kuci. Smestaj je super, svidja nam se organizacija od strane Vase agencije, prezadovoljni smo. Saljem Vam par slicica sa mora, mesto u kojem smo je bas lepo, kao I smestaj 🙂
Pratite nas i dalje jer će biti još iznenađenja koja spremamo za vas… https://www.skisun.rs/

Facebook NAGRADNA IGRA

LETOVANJE GRCKA

Poštovani putnici,

Povodom početka rada novog sajta skisun.rs rešili smo da vas počastimo besplatnim letovanjem u Grčkoj za dve osobe, na Halkidikiju, Kalitea, Vila Kleopatra.

Kako učestvovati?
Lajk: Ski & Sun Travel
Podelite ovu objavju, na public.
Napišite u komentaru, koja je Vaša omiljena destinacija za letovanje u Grčkoj?

Izvlačenje je 30.5.2017. u 22h. Srećno svima!
Detaljno: https://skisun.rs/leto/grcka/kalitea/vila-kleopatra/

Posetili smo Neos Marmaras

Tradicionalno pre dolaska prvih smena, ekipa Ski & Sun obilazi sve destinacije kako bi se uverili da je sve spremno za vaš idealan boravak. Svi koji su se odlučili da to bude Neos Marmaras, nisu pogrešili. Sve je spremno za prve goste, prodavnice, restorani, kafići i beach barovi rade, plaže su uređene, apartmani su spremni.