Grimentz-Zinal 11-18. januar 2020.

 

Sedmodnevno skijanje u ski centru

Grimentz-Zinal

11 – 18. januar 2020.

 

Zinal i susedniGrimentznalaze se u doliniVal d’Anniviers, u blizini gradaSierreu kantonuValaisuz granicu sa Italijom. Ova dolina se nalazi izmedu poznatih ski centara Verbier i Zermatt, sa pogledom i na čuveni alpski vrh Matterhorn4.488 m/nv.Skipas koji je u ceni aranžmana obuhvata dolinuVal d’Anniviersza sve ski centre u dolini bez dodatnih doplata, koja pored osnovnog skijališta „Grimentz-Zinal“ uključuje i „St Luc / Chandolin“ kao i skijalište „Vercorin“ koji ukupno daju mogućnost skijanja na 220 km skijaških staza.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 • 10. januar 2020. – petak.Polazak iz Beograda u popodnevnim satima.
 • 11. januar – subota.U popodnevnim časovima dolazak u mesto Zinal, raspoređivanje i smeštaj u odgovarajuće apartmane.
 • 12 – 17. januar. Šestodnevno skijanje u ski centrimaGrimentz-Zinal,St Luc / ChandoliniVercorin. Ukupno 220 km staza.
 • 18. januar – subota.Pripremanje za povratak. Raspremanje i sređivanje apartmana. Odjavljivanje apartmana (check-out). Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Neposredno ispred Milana,usputno svraćanje u OUTLET centarVicolungo(ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
 • 19. januar – nedelja,Dolazak za Beograd u popodnevnim satima.

 

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosi:

 Smeštaj u 8-krevetnom četvoroprostornom apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas – 375 €.
Smeštaj u 6-krevetnom troprostornom apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas –395 €.
Smeštaj u 4-krevetnom dvoprostornom apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas –415 €.

Smeštaj je u izabranim apartmanima, a iskazana cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta.

 • Ako 7 osoba boravi u 8-krevetnom apartmanu,doplata po osobi je 15 €,
 • Ako 6 osoba borave u 8-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 35 €,
 • Ako 5 osoba boravi u 6-krevetnom apartmanu,doplata po osobi je 20 €,
 • Ako 4 osobe borave u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 50 €,
 • Ako 3 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 40 €,
 • Ako 2 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 120 €.

Smeštaj možete pogledati ovde

 

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez ski pasa:Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata:
– Prevozvisokokvalitetnim turističkim autobusom (AC/TV)na relacijii Beograd – Zinal – Beograd,
-7 noćenja u izabranom apartmanu u mestu Zinal.Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om.
– Šestodnevni skipas za skicentreGrimentz-Zinal,St Luc / ChandoliniVercorin. Ukupno 220 km staza.

Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (2,5 CHF dnevno a starije od 18 godina; 1,25 CHF dnevno za mlađe od 18 godina).
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: uključeni u cenu aranžmana.

Depozit: Depozit za najam apartmana iznosi ___ € za apartman i plaća se gotovinski na licu mesta, neposredno pre ulaska u isti. Polaganje dpozita je moguće i blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice, ukoliko je posedujete. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana, ukoliko apartman nije oštećen.

Završno čišćenje: U ceni aranžman je završno čišćenje apartmana osim kuhinje.

NAPOMENE:

 • Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuielja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videtiovde.
 • Za ovaj aranžman važeopšti uslovi putovanja.
 •  Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
 • Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
 • Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.