Casa Natale

Opis

Casa NataleSuperior kat. je moderan objekat smešten u mirnom sokaku, 200 m od ski lifta „Doss br. 18“, ski škole, svega 50 m od autobuskog stajališta, u blizini brojnih prodavnica, marketa i restorana.

Objekat raspolaže sa 5 komfornih i moderno opremljenih apartmana i studija. Sve smeštajne jedinice-apartmani  imaju kompletno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova (osim studija br 6), rešo, mikrotalasna, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi,  skijašnica i privatni parking.

  • Apartment Br.4 – Dupleks apartman za smeštaj 6-7 osoba – u prizemlju, 60 m2, sastoji se iz dve spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i pomoćnim ležajem u jednoj od njih, dnevni boravak sa dvosedom na rasklapanje, opremljena kuhinja, kupatilo, balkon.
  • Apartment Br.5 – Jednosobni apartman za 4 osobe – na 1. spratu, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa dve fotelje na rasklapanje, opremljena kuhinja, kupatilo, balkon.
  • Studio Br.6 – Studio za 2 osobe – na 1. spratu, 20 m2, sastoji se iz jedne prostorije u kojoj se nalazi francuski ili dva odvojena ležaja, sto za ručavanje, opremljena kuhinja, kupatilo, balkon.
  • Apartment Br.7 – Jednosobni apartman za 4 osobe – na 2. spratu, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa dve fotelje na rasklapanje, kupatilo, balkon.
  • Apartment Br.8 – Duplex apartman mezonet za 6-7 osoba – na 2. spratu, 60 m2, na dva nivoa. Na prvom novou je veliki dnevni boravak sa dvosedom na rasklapanje i opremljenom kuhinjom i kupatilom sa tušem i velikim balkonom. Na drugom nivou nalazi se kupatilo sa tuš kabinom i dve spavaće sobe, jedna sa dva odvojena ležaja, a druga spavaća soba sa tri odvojena ležaja.

Adresa: Via Saroch br. 266

 

Cenovnik

INDIVIDUALNI CENOVNIK ***  SUPERIOR KATEGORIJA
Period /
Tip smeštaja
Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
Studio za 2 osobe
Jednosobni apartman za 2 osobe
Jednosobni apartman za 3 osobe
Jednosobni apartman za 4 osobe
Duplex app za 4 osobe
Duplex app za 5 osoba
Duplex apartman za 6 osoba
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS
  • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
  • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 45 €, jednosobni apartman – 60 €, dvosobni apartman – 70 €, trosobni apartman – 80 €.
  • Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje kuhinjskog dela (grejne ploče, posuđa i frižidera). U slučaju da, kuhinjski deo, ostane neočišćen od strane gostiju, plaća se dodatno 25 € od depozita;
  • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

Rezerviši