Baita Nicolò

Opis

Baita Nicolò Superior kat. je lociran 100 m od pešačke zone i nalazi se blizu ski lifta br.20  “Ski school area”. Od centralnog dela Livigna je udaljen 15 min hoda. Autobusko stajalište se nalazi 50 m od smeštaja. U blizini šaleta su brojne prodavnice i restorani.
Šalet raspolaže sa 3 jednosobna apartmana za smeštaj 4 osobe i jedan dupleks apartman za 6 osoba. Sve smeštajne jedinice sadrže opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, rešoom, mikrotalasnom pećnicom, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju besplatna skijašnica i privatni parking. Objekat nema garažu.

  • Jednosobni apartman br.1 za smeštaj 4 osobe – u prizemlju, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.
  • Jednosobni apartman br.2 za smeštaj 4 osobe – u prizemlju, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.
  • Jednosobni apartman br.3 za smeštaj 4 osobe – na 1. spratu, 40 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.
  • Dupleks apartment br.4 za smeštaj 6 osobe – na 1. spratu, 60 m2, sastoji se iz jedne spavaće sobe sa francuskim ležajem, druge spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, opremljena kuhinja, kupatilo.

Adresa: Via Rin br. 94/E

Cenovnik

INDIVIDUALNI CENOVNIK ***  SUPERIOR KATEGORIJA
Period /
Tip smeštaja
Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
Jednosob. app. za 2 osobe
Jednosob. app. za 3 osobe
Jednosob. app. za 4 osobe
Duplex app. za 4 osobe
Duplex apartman za 5 osoba
Duplex apartman za 6 osoba
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS
  • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
  • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 60 €, jednosobni apartman – 70 €, dvosobni apartman – 80 €, trosobni apartman – 85 €.
  •  Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje kuhinjskog dela (grejne ploče, posuđa i frižidera). U slučaju da, kuhinjski deo, ostane neočišćen od strane gostiju, plaća se dodatno 25 € od depozita;
  • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

Rezerviši