Chalet Stevan

Opis

Šalet Stevan Superior kat. Novoizgrađeni objekat u tipično alpskom stilu, nalazi se u mirnom delu Livinja, udaljen je 300 m od ski lifta br.18 „Doss“ i 50 m  od autobuskog stajališta. Sadrži jednosobne i dvosobne apartmane za smeštaj do 4 osobe, opremljene kuhinjom sa mašinom za pranje sudova, rešoom i mikrotalasnom pećnicom. Gostima je na raspolaganju SAT TV, skijašnica, privatni parking i garaža (na upit, uz doplatu)

  • Dupleks apartman br.1 za 4 osobe – u prizemlju, 50 m2, sastoji se iz dve odvojene spavaće sobe, jedna soba je sa francuskim ležajem, druga soba sa dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo sa tušem i balkon.
  • Studio br.2 za 2 osobe – u prizemlju, 22 m2, u jednoj prostoriji nalazi se sofa na rasklapanje i opremljena kuhinja, kupatilo sa tušem, balkon.
  • Jednosobni apartman br.3 za 4 osobe – na 1. spratu, 38 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje i kuhinjom, kupatilo sa tušem, balkon.
  • Jednosobni apartman br.4 za 4 osobe – na 1. spratu 38 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje i kuhinjom, kupatilo sa tušem, balkon.
  • Jednosobni apartman br.5 za 4 osobe – u prizemlju, 38 m2, sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje i kuhinjom, kupatilo sa tušem, balkon.

 

Cenovnik

INDIVIDUALNI CENOVNIK ***  SUPERIOR KATEGORIJA
Period / Tip smeštaja Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
Studio za 2 osobe
Jednosobni app. za 2 osobe
Jednosobni app. za 3 osobe
Jednosobni app. za 4 osobe
Duplex app. za 4 osobe
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS

–>

  • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
  • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 60 €, jednosobni apartman – 70 €, dvosobni apartman – 80 €, trosobni apartman – 85 €.
  • Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje kuhinjskog dela (grejne ploče, posuđa i frižidera). U slučaju da, kuhinjski deo, ostane neočišćen od strane gostiju, plaća se dodatno 25 € od depozita;
  • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

Rezerviši