Reine Blanche

Opis

Rezidencija Reine Blanche jedna je od najkvalitetnijih u Val Thorens-u i nalazi se već dugi niz godina u našoj ponudi. Locirana je na samom skijalištu (ski in – ski out), u centru mesta. U neposrednoj blizini rezidencije nalazi se glavna šetačka zona u kojoj je većina restorana, kafića, diskoteka „Malesya“ (najpoznatija u mestu), kao i sportski centar sa svim svojim sadržajima (spa centar, bazeni, stoni tenis, teretana…).

Smeštaj:
• Dvosobni apartman (27-30 m²), za 4 do 6 osoba: spavaća soba sa fr. ležajem ili dva single ležaja. Kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Dvosobni „Comfort“ apartman (26-29 m²), za 4 osoba: spavaća soba sa francuskim ležajem. Kabina sa krevetima na sprat ili dnevni boravak sa sofom na izvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Apartman (26 m²), za 2 do 4 osoba: kabina sa krevetom na sprat. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo i odvojeni toalet. Balkon.
• Studio (18-20 m²), za 3 osobe: dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje. Kabina u ulaznom delu sa single ležajem. Kuhinja sa rernom, frižiderom, mašinom za pranje posuđa, keramičkim posuđem. Kupatilo sa toaletom. Balkon.

Posteljina i peškiri nisu uračunati u cenu.

Usluga: Najam

Cenovnik

Tip smeštaja Kategorija
Studio za 2 osobe **
***
Studio za 3 osobe **
***
Studio za 4 osobe ***
Apartman za 4 osobe
Tip A
**
***
Apartman za 4 osobe
Tip B
*
**
***
***
Apartman za 5 osoba
Tip B
**
Apartman za 6 osoba
2 spavaće sobe
Tip A
**
***
Apartman za 6 osoba
2 spavaće sobe
Tip B
**
Apartman za 6 osoba
3 spavaće sobe
Tip B
***
***
Apartman za 8 osoba
Tip B
***
Apartman za 8 osoba
Tip C
***
Cene su izražene u €, po apartmanu/studiju, za 7 noćenja (smene subotom)

 

Rezerviši