Olympic

Opis

Rezidencija Olympic, omiljena među našim turistima,  locirana je u najvišem i najmirnijem delu Val Thorens-a – kvartu „Slalom“. Nalazi se na samom skijalištu (ski in – ski out), oko 200 m od prodavnica i restorana i oko 400 m od glavne šetačke zone i sportskog centra sa mnogobrojnim sadržajima za zabavu i rekreaciju.

Smeštaj:

  • Dvosobni apartman (40 m²) za 5 osoba:  apartman sa balkonom. Kuhinja opremljena rernom/mikrotalasnom pećnicom, mašinom za pranje posuđa, posuđem i frižiderom. Dnevni boravak. Kupatilo sa odvojenim toaletom. Spavaća soba sa tri singl ležaja. Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.
  • Dvosobni „Comfort“ apartman (34-35 m²) za 4 osobe: apartman sa balkonom. Kuhinja opremljena rernom/ mikrotalasnom pećnicom, mašinom za pranje posuđa, posuđem i frižiderom. Kupatilo sa odvojenim toaletom. SPavaća soba sa dva singl kreveta i dnevni boravak sa dva singl kreveta ili  sofom na razvlačenje za dve osobe.
  • Studio (24 m²) za 3 osobe: studio sa balkonom , kompletno opremljenom kuhinjom – rerna, frižider, mašina za pranje sudova, posuđe. Kupatilo sa odvojenim toaletom. Dnevni boravak sa sofom na razvačenje za dve osobe i singl krevetom.
  • „Comfort“ studio (20-24 m²) za 2 osobe: studio sa balkonom, kompletno opremljenom kuhinjom kupatilom i toaletom. Dnevni boravak sa dva singl ležaja.
  • Studio (20 m²) za 2 osobe: studio sa balkonom, kompletno opremljenom kuhinjom kupatilom i toaletom. Dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.

Posteljina i peškiri nisu uključeni u cenu.

Usluga: Najam

Cenovnik

Tip smeštaja Kategorija
Studio za 2 osobe **
***
Studio za 3 osobe **
***
Studio za 4 osobe ***
Apartman za 4 osobe
Tip A
**
***
Apartman za 4 osobe
Tip B
*
**
***
***
Apartman za 5 osoba
Tip B
**
Apartman za 6 osoba
2 spavaće sobe
Tip A
**
***
Apartman za 6 osoba
2 spavaće sobe
Tip B
**
Apartman za 6 osoba
3 spavaće sobe
Tip B
***
***
Apartman za 8 osoba
Tip B
***
Apartman za 8 osoba
Tip C
***
Cene su izražene u €, po apartmanu/studiju, za 7 noćenja (smene subotom)

 

Rezerviši