Airelles

Opis

Klub residencija „Le Hameau des Airelles“ u ski centru Mongenevre, nalazi se u delu naselja Obeliskue neposredno pored istoimenog ski lifta koje Vas izvlači za lak dalji prelazak do obe strane skijališta. U povratku, do same rezidencije dolazite na skijama. Objekat poseduje skijašnicu, svaki apartman ima svoj ormarić za ski opremu. A posle skijanja, nema ništa bolje od uživanja u spojenom otvorenom i zatvorenom bazenu sa toplom vodom.
Centar mesta i prodavnice su udaljene 500m a besplatan šatl bus koji kruži po mestu staje ispred rezidencije.

Rezidencija je izgrađena u tradicionalnom alpskom stilu sa fasadom u kombinaciji kamena i drveta, apartmanske zgrade okružuje bazenski kompleks u sredini.

Rezidencija ima prostrani ulazni salon sa otvorenim kaminom, recepciju, društvene prostore, garderobu, zatvoreni parking (55 eur nedeljno), bazene, spa sadržaje…
Wi-Fi internet pristup je moguć u zajedničkim prostorima kao i većini apartmana. Protok je ograničen i deljen, uglavnom dovoljan za jednostavnu navigaciju (e-poruke, web stranice, javne društvene mreže).

Smeštaj:

Residencija „Le Hameau des Airelles“ ima svetle, prostrane apartmane koji su dobro opremljeni, ukusno uređeni. Svaki je sa balkonom ili terasom.

Dnevni boravak sadrži sofu na razvlačanje za spavanje 2 osobe. Tu je sto sa stolicama, TV sa ravnim ekranom / CD / DVD-om, telefonskom linijom.  Kuhinje su opremljene šporetom sa 4 ringle na keramičkoj ploči, mašinom za pranje sudova, rernom, mikrotalasnom pećnicom, frižiderom. Tu su i aparat za kafu, toster, čajnik … Kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu. Odvojeni toalet.

Opis apartmana:

2P-4C: Dvo-prostorni comfort apartman za 4 osobe, 26-34 m2. Dnevni boravak sa krevetom-sofom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa dva singl kreveta za 2 osobe. Kupatilo sa kadom.

3P-6F: Tro-prostorni Family apartman za 6 osobe, 31-41 m2. Dnevni boravak sa krevetom-sofom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa bračnim krevetom širine 160cm ili sa dva singl kreveta za 2 osobe. Mala spavaća soba sa krevetom na sprat za 2 osobe. Jedno kupatilo sa tušem ili kadom.

3P-6C: Tro-prostorni Comfort apartman za 6 osobe, 50-55 m2. Dnevni boravak sa krevetom-sofom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa bračnim krevetom širine 160cm ili sa dva singl kreveta za 2 osobe. Spavaća soba sa dva singl kreveta za 2 osobe. Dva kupatila, jedno sa tušem, jedno sa kadom.

4P-8: Četvoro-prostorni apartman za 8 osobe, 50-55 m2. Dnevni boravak  sa dekorativnim kaminom sa krevetom-sofom na razvlačenje za dve osobe. Spavaća soba sa bračnim krevetom širine 160cm. Spavaća soba sa dva singl kreveta za 2 osobe. Mala spavaća soba sa krevetom na sprat za 2 osobe. Dva kupatila, jedno sa tušem, jedno sa kadom.

Rezerviši