Les 2 Alpes 1650 – Multi Residences

Opis

Apartmani se nalaze u različitim apartmanskim rezidencijama u centralnom delu Les 2 Alpes na 1650 m/nv, udaljeni od najbliže staze ili žičare do 300 metara. Skijaši su generalno orjentisani na gondolu Janri expres ili žičaru Diablo. Shutle bus saobraća kroz celo naselje, pa skijanje možete započeti ili završiti u bilo kojem delu ski centra.

Les 2 Alpes je živo turističko mesto, bogato trgovinama i mogućnostima za noćni provod.

Svi apartmani poseduju kuhinju opremljenu potrebnim priborom sa šporetom, frižiderom, većina sa mašinom za pranje posuđa, mikrotalasnom rernom. U dnevnom boravku je i trpetzarijski set. Svaki apartman ima svoje kupatilo (tuš ili kada) sa toaletom kao i balkon ili terasu.
Uobičajeno je da apartmanske zgrada poseduje skijašnicu za odlaganje ski opreme sa boksom za svaki apartman. Supermarket i pekara su u blizini.

Apartmani su u privatnom vlasništvu pa se razlikuju po površini i opremljenosti. Nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom. Mogu biti različite strukture, a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Potrebno je poneti sopstvenu posteljinu i peškire ili se mogu iznajmiti na licu mesta. Obavezno je i završno čišćenje koje možete sami uraditi ili tu uslugu platiti.

Opis studija / apartmana:

1/4 krevetni studio, površine 20-24 m2: Dnevni boravak sa ležajem na razvlacenje za 2 osobe, ulazni deo apartmana sa krevetom na sprat za dve osobe. Priborom opremljena kuhinja, kupatilo-toalet.

1/6 krevetni apartman, površine 25-28 m2: Dnevni boravak sa krevetom na razvlacenje za 2 osobe, ulazni deo apartmana sa krevetom na sprat za dve osobe. Spavaca soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta ili krevetom na razvlačenje. Priborom opremljena kuhinja, kupatilo-toalet.

Rezerviši