Mountview Lodge

Opis

Lokacija: Mountview Lodge apart hotel se nalazi 1,2 km od početne stanice gondole, a 1 km od centra Banskom. Otvoren je 2011. godine i nudi luksuzne sobe sa predivnim pogledom. Sve jedinice su dekorisane u elegantnom i finom stilu svojstvenom alpskom enterijeru, uključujući podove od prirodnog drveta, od kojih je svaki osiguran kaminom i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Hotel nudi tople apartmane i visok kvalitet usluge. Sve što vam je potrebno za skijanje i odmor u Banskom. U okviru hotela je i Irski Pab u kom možete naći dobar izbor viskija i irskog piva.

Smeštaj: Mountview Lodge na raspolaganju ima 24 smeštajne jedinice – studiji, jednosobni i dvosobni apartmani. Sve smeštajne jedinice su opremljene mini barom, kablovskom TV, DVD-jem, terasom.

  • Studio za 2 osobe (2): 32 m², dva odvojena kreveta;
  • Jednosobni apartman za 2 do 4 osobe (2+2): 50 m², spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje;
  • Dvosobni apartman za 4 do 6 osoba (4+2): 60 m², dve odvojene spavće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje;

Sadržaj hotela: recepcija, restoran, lift, Wi-Fi internet

Besplatne usluge: internet

Usluga: Najam

Cenovnik

<!–

Termin
Br. noći 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7 7
Studio (2)
cena po std za 2 pax
App 2+2
cena po app za 2-4 pax
App 4+2
cena po app za 4-6 pax
Cene su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici na bazi NAJMA
  • Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
  • Doplata za prevoz do gondole: 1 eur po osobi dnevno;
  • Doplata za povratni transfer hotel-gondola –  1 eur dnevno po osobi

Legenda:
std – studio
app
– apartman
PL – pomoćni ležaj
–>

<!–

Datum
Br. noći
Std 2+1
App 2+2
App 4+2
Cene u tabeli su izražene u evrima dnevno po osobi na bazi

 
–>

Rezerviši