Vila Breza

Opis

Vila Breza sa potpuno novim apartmanima nalazi se na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta.

Vila Breza raspolaže moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, te ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju.

Mališani mogu uživati u igraonici na otvorenom. Drvena ograđena kućica sa klupicom za druženje dece, tobogan, kosa ravan za penjanje, ljuljaške za bebe i manju decu, kao i trambolina su sadržaji koji će obradovati dečicu. Dok se oni igraju Vi možete na obližnjoj klupici u dvorištu na miru da pijete kafu ili ćaskate sa Vašim prijateljima.

Vila Breza raspolaže sa 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

 • Visoko prizemlje/Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Drugi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
 • Treći sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2 BT
 • Potkrovlje: Eco studio (3)

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, a obezbeđeno je i  grejanje tokom zimskih meseci. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet, kablovska televizija i veliki privatni parking iza dvorišta.  Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). Objekat je pet (dog) friendly, te su dobrodošli manji psi uz poštovanje kućnog reda i održavanje higijene ljubimaca kako u samom objektu tako i u dvorištu.

web: www.vilabreza.com
adresa: ul Stevana Sremca br 9,  18230 Sokobanja

Cenovnik

Cene su izražene u dinarima, dnevno za najam smeštajne jedinice
Period 03.01.-09.01. 10.01.-14.02.
19.02.-31.03.
15.02.-18.02.
SRETENJE
01.04.-30.04.
07.05.-29.06.
01.05.-06.05.
1.MAJ/USKRS
30.06.-31.08. 01.09.-13.10.
Min. noćenja 2 1 3 1 3 5 1
Eco studio za 2-3 osobe 4.200 3.800 4.200 4.200 4.800 4.800 4.200
Lux Studio za 2 osobe 4.500 4.200 4.500 4.500 5.000 5.000 4.500
Apartman za 2-4 osobe BT 4.500 4.200 4.500 4.500 5.000 5.000 4.500
Apartman za 2-4 osobe 5.000 4.600 5.000 5.000 5.500 5.500 5.000
Lux apartman za 2-4 osobe 5.500 4.800 5.500 5.500 6.000 6.000 6.000
Usluga na bazi najma studija/apartmana po danu  

Boravišna taksa je uključena u cenu smeštaja

Legenda:
Eco studio– moderno opremljen studio u potkrovlju, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm, balkon sa direktnim pogledom na Rtanj,
Apartman BT – apartman bez terase

VAUČERI VLADE REPUBLIKE SRBIJE
ZA ODMOR I U VILI BREZA !!!

POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA DOBIJANJE VAUČERA VLADE REPUBLIKE SRBIJE:

 1. Obaveštenje za potencijalne korisnike vaučera (Preuzmite dokument)
 2. Obrazac prijave za vaučere (Preuzmite dokument)
 3. Potvrda o zaposlenju i ostvarenoj zaradi (Preuzmite dokument)
 4. Potvrda rezervacije
 5. Lična karta (odštampan primerak)

::: Vila Breza se nalazi na spisku ugostiteljskih objekata u kojima možete izvršiti rezervaciju radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja :::

Uslovi putovanja

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici
 • Boravišne takse

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Prevoz
 • Individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. aprila 2024. godine;
 • Preko računa uz profakturu izdatu od strane SKI & SUN Travel-a;
 • Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2024. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Ski & Sun Travel ima potpisan ugovor o saradnji);

OPIS:
Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem i imaju obezbeđeno grejanje.

Visoko prizemlje

 • Lux Apartman za 4 osobe – br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, LED SMART TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju veliki balkon sa garniturom za sedenje, odakle se pruža jedinstvenim pogled na Rtanj.
 • Studio za 2 osobe – br.2 – renoviran studio, opremljen potpuno novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mikrotalasna pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i standardnog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Prvi sprat

 • Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, LED SMART TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju veliki balkon sa garniturom za sedenje, odakle se pruža jedinstvenim pogled na Rtanj.
 • Studio za 2 osobe – br.4 – renovirani studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mikrotalasna pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i standardnog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Terasa sa pogledom na dvorište i Ozren.

Drugi sprat

 • Apartman za 3-4 osobe – br.5 – renovirani apartman, sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator), trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu, manja terasa iz koje se pruža jedinstveni pogled na planinu Rtanj.
 • Apartman za 3-4 osobe – br.6 – renovirani apartman, sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela (frižider, indukciona ploča, mikrotalasna pećnica, aspirator) sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, klima uređajem i renoviranog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Apartman nema terasu.

Potkrovlje

 • Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terase iz koje se pruža jedinstven pogled na Rtanj, kao i velikog dnevnog boravka sa kosinama u kome se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, LED SMART TV, klima uređaj, sto za ručavanje, mini kuhinja (mini hotelski frižider i indukciona ploča) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Važna napomena: Deo prostorije u kojoj se boravi, a posebno deo kupatila u tuš kabini je pod kosinama, te smeštaj ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm!

IZLETIŠTA U BLIZINI OBJEKTA:

 • Izletište i park “Borići“ je najlekovitije kako za decu tako i za odrasle osobe. Nalazi se na svega 180 m od našeg objekta. Po najnovijem merenju količine anjona u vazduhu, u Borićima je zabeležena nejveća koncentracija negativnih jona pa se ovo izletište preporučuje za obolele od astme, bronhitisa ili bilo koje vrste bolesti disajnih organa (respiratornih puteva). Borići se nalaze na brdu pokraj Specijane bolnice Sokobanja i šumske uprave iznad Vrela i letnje pozornice Vrelo. Samo izletište je u brovoj šumi, a na izletištu postoje lepo uredjena mesta za sedenje, kafeterija i park koji je uređen dečijim spravama za igranje. U toku turističke sezone, ovo mesto je najposećenije od svih izletišta i lekovitih mesta u Sokobanji i njenom okruženju.

Rezerviši