Vila Kopaonik

Opis

Opis: Vila Kopaonik jedan od novijih objekata na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini „JAT apartmana“ i sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.Naš hotel otvoren je tokom cele godine i predstavlja idealan smestaj za sve one koji dolaze na Kopaonik, zimi na skijanje, leti na odmor i rekreaciju.

Vila Kopaonik je savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, neki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.

Vila Kopaonik poseduje skijašnicu – prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku.

Odabirom boravka u Vili Kopaonik svakako ćete napraviti pravi izbor.

Opis smeštaja: Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta.

  • 0+1 studio – trosed na rasklapanje;
  • 1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje;
  • 2+1 studio (28 -35m2)– 2 troseda na rasklapanje;
  • VIP 1 apartman (max 5 osoba) – 1 spavaća soba, 2 kupatila i dnevni boravak;
  • VIP apartman – (max 5 osoba) – 2 spavaće sobe, dnevni boravak.

 


Još ponuda zimovanja

Cenovnik

Zima 2022 / 2023
TIP SMEŠTAJA Broj OSOBA 04.DEC 11.DEC 11.DEC 25.DEC 25.DEC 29.JAN 29.JAN 12.MAR 12.MAR   19.MAR 19.MAR   02.APR
MINIMALAN BROJ NOĆI: 3 3 7 7 7 3
CENA: Dnevna Dnevna Nedeljna Nedeljna Nedeljna Dnevna
1+1 STUDIO do 3
2+1 STUDIO do 5
VIP 1 APARTMAN do 6
VIP APARTMAN do 5
CENE U RSD PO STUDIJU/APARTMANU ZA 7  NOĆI ILI  1 NOĆ, ZAVISNO OD PERIODA I MIN.BROJA NOĆI BORAVKA.  MANJI BROJ NOĆI NA UPIT

Uslovi putovanja

Rezerviši