Srebrna lisica

Opis

Hotel Srebrna lisica se nalazi u samom srcu ski centra u okviru Nacionalnog parka Kopaonik, pored bujne šume smrče s jedne strane i širokim pogledom na kopaonički pejsaž. Hotel poseduje recepciju, moderno opremljenu skijašnicu sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme, prodavnicu sa svim neophodnim potrepštvinama, aperitiv bar u kojem je dozvoljeno pušenje, bilijar salu sa velikim bilijarom, stolom za stoni tenis, pikadom i dva stona fudbala. Početnici i rekreativci mogu na recepciji da zakažu časove obuke vožnje skija i ski borda. Za mlađe, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbeđena je bežična internet veza. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera) i podrazumevaju samoposluživanje na bazi „švedskog stola“. Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte. Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.

Hotel Srebrna lisica poseduje 34 komforna apartmana i 9 dvokrevetnih soba. Svaki apartman sadrži kupatilo, garderobni ormar, udoban dnevni boravak, televizor sa plazma ekranom i telefon. Gledano po strukturi i opremljenosti, ne postoji razlika među apartmanima. Razlikuju se jedino po površini – hotel poseduje apartmane veličine 25 m2 i 35m2.

Cenovnik

 

Cene na upit

Uslovi putovanja

<!–

OPŠTI USLOVI:

 • Cene su izražene u evrima na bazi polupansiona, po osobi, dnevno ili po osobi za 3, 4, 7 noćenja na bazi polupansiona.
 • Doplata za ručak iznosi 650,oo dinara za odrasle, a za decu do 12 godina 325,oo dinara.
 • Za korišćenje petog ili šestog ležaja doplaćuje se 60 % odnosno 40 % dnevne cene po osobi.
 • Ukoliko jedna osoba boravi u sobi doplaćuje 70 % od cene polupansiona.

USLOVI ZA DECU:

 • Deca do 1,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, borave BESPLATNO.
 • Deca od 2 do 5,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, imaju 50 % POPUSTA.
 • Decu od 6 do 11,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, imaju 30 % POPUSTA.

NAPOMENE:

 • Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu. Plaćaju se prilikom uplate aranžmana ili na recepciji.
  Boravišna taksa iznosi 100,oo dinara po danu za odrasle, za decu od 7 do 15 godina 50,oo dinara po danu, za decu starosti do 7 godina se ne naplaćuje. Cena osiguranja – 30,oo dinara po danu za sve goste hotela.
 • U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, „Srebrna lisica“ Kopaonik, zadržava pravo na korekciju cena.

 

 

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:

Cene su izražene u evrima / plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate!
Prilikom rezervacije, uplaćuje se 40 % od ukupne vrednosti aranžmana. Ostatak u ratama, najkasnije 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
Postoji mogućnost plaćanja čekovima građana i karticama.
Za uplatu aranžmana u celosti, cena je garantovana tj. ne podleže promeni. U slučaju uplate dela dogovorenog aranžmana, uplaćeni iznos je garantovan dok je ostatak do punog iznosa podložan promeni.

 

OTKAZI I PROMENE:

Otkazom se podrazumeva potpuno odustajanje od korišćenja aranžmana. U tom slučaju, gost je dužan da na vreme obavesti odgovorno lice „Srebrne lisice“ o otkazu i drugim promenama.
U slučaju otkaza, uplaćeni avans od 40 % se ne vraća.
Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine započeti boravak, ne vrši se povraćaj novca za neiskorišćeni deo aranžmana.
Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine započeti boravak, a nije uplaćen ceo iznos, do dolaska, u obavezi je da izmiri celokpan iznos po predracunu.
Aranžman se može otkazati isključivo u pisanoj formi a u zavisnosti od rokova, deo uplate se zadržava na ime troškova i to u sledećem odnosu:
od 14 do 8 dana – 50 % ( od ukupnog iznosa aranžmana) od sedam do jednog dana – 85 %. ( od ukupnog iznosa aranžmana) U slučaju otkaza na dan početka ili nakon početka korišćenja aranžmana 100 %.
Prema pravilima ugostiteljstva, korišćenje family sobe započinje u 14:00 h na dan dolaska i traje najkasnije do 09:00 h na dan odlaska gosta.
–>

Rezerviši