Hotel Srebrnac 2*

Opis

Lokacija: Hotel Srebrnac se nalazi na putu od Brzeća ka turističkom centru Kopaonik i ujedno je prvi objekat u okviru ski centra.

Skijaši sigurno smatraju ovaj hotel najbolje pozicioniranim na celom Kopaoniku.

Ispred objekta se nalaze moderni brzi četvorosed kao i i žičara – tanjir, koji vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik.

Ove dve žičare pokrivaju 9 staza u ukupnoj dužini oko 12 km i sve su pokrivene veštačkim osnežavanjem. Dve staze su nosioci FIS licence (takmičarske) i na njima se održavaju takmičenja i pripreme ski klubova i reprezentacija.

Hotel je namenjen skijašima zbog blizine staza, ali i porodicama koje će sa decom uživati u mirnoj zimskoj atmosferi. Od centra, hotel je udaljen 3km.

Smeštaj: Objekat poseduje 1/2, 1/3, 1/3+1 sobe kao i 8 apartmana, kapaciteta 180 ležaja. Svaka soba ima kupatilo, TV i telefon.

Sadržaj Hotela: Restoran sa kaminom, etno ćevabdžinica sa posebno uređenim kaminom i roštiljem na ćumur, TV sala, teretanu, saunu, diskoteku za noćni provod, ski&rental servis, sportski tereni, parking.

Restorani: Hotel Srebrnac poseduje restoran gde se pred gostima pripremaju razni specijaliteti, etno ćevabdžinicu sa posebno uređenim kaminom i roštiljem na ćumur.

Cenovnik

ZIMA 2022 / 2023
TIP SOBE CENA PO: BR OSOBA USLUGA SKI OPENING

PAKET

01.DEC

24.DEC

24.DEC

30.DEC

30.DEC

02.JAN

02.JAN

22.JAN

22.JAN

10.FEB

10.FEB

19.FEB

19.FEB

02.APR

MIN.NOĆI 3 3 6 3 7 7 7 7
1/2 SOBA PO OSOBI 2 PP
1/3 SOBA 3 PP
1/3 + 1 SOBA 3-4 PP
CENE U SOBAMA SU IZRAŽENE U RSD NA BAZI POLUPANSIONA DNEVNO PO OSOBI
1/4 APARTMAN PO APARTMANU 4 PP
1/5 APARTMAN 5 PP
CENE U APARTMANIMA SU IZRAŽENE U RSD NA BAZI POLUPANSIONA DNEVNO PO APARTMANU

 

CENE:
• Cene u sobama su izražene u rsd na bazi polupansiona (švedski sto) dnevno po osobi i važe za navedeni minimalni broj noćenja;
• Cene u apartmanima su izražene u rsd na bazi polupansiona (švedski sto) dnevno po APARTMANU za 4 ili 5 osoba, za navedeni minimalni broj noćenja;
• Za sve usluge koje su kraće od minimalnog broja noći, cene navedene u tabeli se uvećavaju za 20%.

 

POPUSTI ZA DECU:
• Deca do 4 godine besplatno;
• Deca 4-12 godina u pratnji oba roditelja popust 30%.

 

DOPLATE:
• Boravišna taksa dnevno po osobi odrasli 100 rsd, deca 7-15 godina 50 rsd; Osiguranje 10 dinara dnevno po osobi za sve uzraste – plaćanje na recepciji hotela;
• Doplata za 1/1 iznosi 40% od cene 1/2 sobe.

Uslovi putovanja

<!–
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

– 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
– ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
– KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
– Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija organizator putovanja ima sklopljen ugovor.

Ovlašćeni subagent Ski&Sun Travel. Organizator putovanja Supernova Travel, licenca OTP 343/2010.

–>

Rezerviši