Aparthotel Foka Spa

Opis

Lokacija:  Apart hotel FOKA SPA je smesten u mestu Brzeće na 1000m nadmorske visine. Nalazi se u podnozju planine Kopaonik koja je najveci planinski masiv Srbije i jedan od najlepsih ski centara ovog dela Evrope.

Karakterise ga moderan dizajn kombinovan sa planinskom arhiktekturom, vrhunski komfor i sjajna atmosfera. Svojim dodatnim sadržajem: spa centar, restoran, skijašnica, prodavnica, teretana i dr, gostima pruža sve uslove za odmor i rekreaciju tokom cele godine.

Foka SPA je prava oaza za ljubitelje svih zimskih sportova ali i onih koji tokom leta žele da uživaju u vožnji bicikla i ATV, planinarenju ili šetnji veličanstvenim stazama, branju lekovitog bilja, pečuraka i šumskog voća.

Opis smeštaja: 

  • TIP A – DRINA (43 kvadratnih metara, do 4 osobe) – Apartman sa jednom spavacom sobom i terasom. Ovaj apartman poseduje jednu spavacu sobu sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje, kuhinju, kupatilo i terasu.
  • TIP B – SAVA (68 kvadratnih metara, do 6 osoba) – Apartman sa dve spavace sobe i terasom. Ovaj apartman poseduje dve spavace sobe sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje, kuhinju, kupatilo i terasu.
  • TIP C- DUNAV (90 kvadratnih metara, do 6 osoba) Dupleks Apartman sa dve spavace sobe i terasom. Ovaj apartman poseduje na drugom nivou dve spavace sobe sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje na prvom nivou, kuhinju, kupatilo i terasu.

Pored Apartmana hotel poseduje:

– RESTORAN,

– SPA CENTAR (sauna, djakuzi, tursko kupatilo, bazen),

– MINI TERETANU,

– SKIJASNICU….

Uslovi putovanja

Rezerviši