TOP apartmani

Opis

Top apartmani se nalaze na odličnoj lokaciji, na sunčanoj strani Passo Tonala, u neposrednoj blizini centra i ski lifta – „Valena“ i „Valbiolo“ (ski in/ski out). Objekat raspolaže studijima i apartmanima. Gostima je na raspolaganju recepcija, restoran, bar, čitaonica, dečija igraon9ica, besplatan Wifi u lobiju i baru, spa centar – zatvoreni bazen, fitnes, sauna, đakuzi tuš, skijašnica, parking, garaža (uz doplatu).

  • Studio za 2 osobe: jedna prostorija sa sofom na rasklapanje i denim sing ležajem, opremljena kuhinja, kupatilo sa fenom za kosu, sef, TV
  • Jednosobni apartman za 2-4 osobe: spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje, opremljena kuhinja, kupatilo sa fenom za kosu, sef, TV.
  • Dvosobni apartman za 5 osoba: jedna spavaća soba sa dva ležaja, druga spavaća soba sa tri ležaja, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje, opremljena kuhinja, kupatilo sa fenom za kosu, sef, dva TV.
  • Dvosobni apartman za 6 osoba: jedna spavaća soba sa dva ležaja, druga spavaća soba sa tri ležaja, dnevni boravak sa sofom na rasklapanje, opremljena kuhinja, dva kupatila sa fenom za kosu, sef, dva TV.

Rezerviši