Residence L’Arcobi

Opis

Rezidencija L’ArcobiSuperior kat. je objekat na odličnoj lokaciji, u samoj pešačkoj zoni Livinja, ispred ski lifta br. 23 i 25 i „Centrale“ škole skijanja.
Sadrži moderno i lepo opremljene apartmane. Gostima je na raspolaganju SAT TV, WiFi, skijašnica i privatni parking.

 • Dupleks apartment br.1 za 4 osobe – u suterenu, 60 m2, sastoji se iz dve odvojene spavaće sobe, jedna soba sa francuskim ležajem, druga spvaća soba sa dva odvojena ležaja i svojim kupatilom , opremljena kuhinja sa rešoom i mikrotalasnom pećnicom, drugo kupatilo sa tušem i fenom za kosu.
 • Dupleks apartment br.2 za 6 osoba – na 1. spratu, 78 m2, sastoji se iz hodnika sa plakarima, dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem, kompletno opremljene kuhinje sa mašinom za pranje sudova, rešoom, mikrotalasnom pećnicom, dnevni boravak sa dve fotelje na rasklapanje, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, balkon.
 • Jednosobni apartman br.3 za 3 osobe – na 2. spratu, 36 m2, sastoji se iz hodnika, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa foteljom na rasklapanje i kuhinjom sa rešoom i mikrotalasnom pećnicom, kupatilo sa tušem i fenom za kosu.
 • Jednosobni apartman br.4 za 4 osobe – na 2. spratu, 46 m2, sastoji se iz hodnika sa plakarom, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa dve fotelje na rasklapanje, trpezarijskog dela i opremljene kuhinje sa mašinom za pranje sudova, rešoom i mikrotalasnom pećnicom, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, balkon.
 • Jednosobni apartman br.5 za 4 osobe – na 3. spratu, 38 m2, sastoji se iz hodnika, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnogboravka sa dve fotelje na rasklapanje, opremljene kuhinje sa rešoom, mikrotalasnom pećnicom, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, balkon.
 • Jednosobni apartman br.6 za 4 osobe – na 3. spratu, 45 m2, sastoji se iz hodnika, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnogboravka sa dve fotelje na rasklapanje, opremljene kuhinje sa rešoom, mikrotalasnom pećnicom, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, balkon.

Adresa: Via dala Gesa br. 34

Cenovnik

INDIVIDUALNI CENOVNIK ***  DELUXE  KATEGORIJA
Period /
Tip smeštaja
Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
Jednosobni app. za 2 osobe
Jednosobni app. za 3 osobe
Jednosobni app. za 4 osobe
Duplex app. za 4 osobe
Duplex app. za 5 osoba
Duplex app. za 6 osoba
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS

–>

 • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
 • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 45 €, jednosobni apartman – 60 €, dvosobni apartman – 70 €, trosobni apartman – 80 €
 • Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje kuhinjskog dela (grejne ploče, posuđa i frižidera). U slučaju da, kuhinjski deo, ostane neočišćen od strane gostiju, plaća se dodatno 25 € od depozita;
 • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
 • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

Rezerviši