Baita Cecilia

Opis

Baita Cecilia Superior kat čine studiji u potkrovlju Baita Cecilia Garni hotela 3*, na svega 100 m udaljenosti od nove početne stanice gondole  „Cassana“ i 300 m od pešačke zone.

  • Studio za 2 osobe – u potkrovlju, 25 m2, imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, rešoom, kupatilo sa tušem, balkon. Gostima je na raspolaganju lift, skijašnica, WiFi, privatni parking, garaža (uz doplatu, na upit)

 

 

Cenovnik

INDIVIDUALNI CENOVNIK ***  SUPERIOR KATEGORIJA
Period / Tip smeštaja Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
Studio za 2 osobe
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA, osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS
  • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
  • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 60 €, jednosobni apartman – 70 €, dvosobni apartman – 80 €, trosobni apartman – 85 €.
    Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje  grejne ploče, posuđa i frižidera. U slučaju da ostane neočišćeno, plaća se dodatno 25 € od depozita.
  • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

Rezerviši