Baita Altea

Opis

Baita Altea Deluxe kat. je kompletno nov šalet, modernog alpskog stila gradnje, smešten u mirnom delu, pored hotela Cristallo, na svega 200 m od pešačke zone i 400 m od ski lifta br 18 „Doss“ i škole skijanja. Stajalište ski autobusa je odmah ispred kuće. Brojne prodavnice, marketi i restorani nalaze se u blizini ovog objekta.
Moderno opremljeni apartmanu idealni su kako sa porodice, tako i za mlade parove. Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, grejnu ploču i mikrotlasnu pećnicu. Gostima je na raspolaganju SAT TV, WiFi internet, skijašnica i privatni parking.

  • Dupleks apartman mezonet za 4-5 osoba – 76 m2, apartman na dva nivoa. Na donjem nivou je hodnik sa ugradnim plakarom, osvetljeni dnevni boravak sa dvosedom na rasklapanje i opremljenom kuhinjom, kupatilo sa mašinom za pranje veša. Na spratu su dve spavaće sobe, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i druga sa dva singl ležaja, obe sobe sa balkonom, kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Adresa: Via Rin br. 214 B

Cenovnik

Period /
Tip smeštaja
Ski pass besplatan Niska sezona Srednja sezona Visoka sezona Karneval Nova godina
Duplex apartman za 4 osobe
Duplex apartman za 5 osoba
Cene u sobi su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za 7 noćenja na bazi NAJMA,
osim u prvom periodu kada je za 7 noćenja na bazi NAJMA + BESPLATAN SKI PASS
  • Cena u tabeli uključuje korišćenje el. energije, gasa, grejanja, hladne i tople vode, SAT TV i posteljinu.
  • Cena u tabeli ne uključuje: Obavezno završno čišćenje apartmana, uz doplatu na licu mesta po smeštajnoj jedinici i to: studio – 60 €, jednosobni apartman – 70 €, dvosobni apartman – 80 €, trosobni apartman – 85 €.
    Finalnim čišćenjem nije obuhvaćeno čišćenje  grejne ploče, posuđa i frižidera. U slučaju da ostane neočišćeno, plaća se dodatno 25 € od depozita.
  • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po smeštajnoj jedinici – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
  • Garaža (na upit) – 70 € za nedelju dana

Rezerviši