Val Thorens 05.01.-12.01.2019.

 

Pitajte eksperte gde skijaju ove zime!!!

VAL THORENS – 3 DOLINE 2019.

05.januar/ 12. januar 2019.

ZVANIČNO NAJBOLJI SKI CENTAR NA SVETU!!!
Ostvarite sve vaše skijaške snove…

Val Thorens više godina za redom odnosi titulu najboljeg ski centra na svetu. Svakako najprestižnije francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi (smešten na 2.300 m.n.v.), i deo je najveće skijaške oblasti na svetu TRI DOLINE (Les Trois Vallees) sa  600 km uređenih staza.

Tri doline su dom 8 svetski poznatih ski centara: pored Val Thorens-a, tu su još i Les Menuires, Meribel, Saint Martin de Belleville, Courchevel, Orell, Brides-les-Bains i La Tania. Svaki od ski centara, unutar kompleksa, je priča za sebe…
Ako vam to nije dovoljno, više ne možete dobiti…

Cena paket aranžmana izražena u € po osobi:
PREVOZ iz Niša + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS
Polasci autobusa su dan ranije u odnosu na termin iz cenovnika

Termin 05.januar/ 12. januar 2019.
Mesto polaska Niš Beograd
Studio za 2 osobe 515 495
Stidio za 3 osobe 485 465
Studio za 4 osobe 439 419
Apartman za 4 osobe 459 439
Apartmna za 6 osoba Tip A 459 439
Apartman za 6 osoba Tip B 475 455
Doplata za comfort varijantu 15

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intesa na dan uplate

*Smeštaj je u izabranim apartmanima, a cena je po osobi u slučaju da je apartman / studio u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman / studio ima kreveta.
– Ako u 6-krevetnom apartmanu boravi 5 osoba doplata po osobi iznosi 30 evra.
– Ako u 6-krevetnom apartmanu borave 4 osobe doplata po osobi iznosi 75 evra.
– Ako u 4-krevetnom apartmanu borave 3 osobe doplata po osobi iznosi 45 evra.
– Ako u 4-krevetnom apartmanu borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 135 evra.

– Ako u 4-krevetnom studiju borave 3 osobe doplata po osobi iznosi 40 evra.
– Ako u 4-krevetnom studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 120 evra.
– Ako u 3-krevetnom studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 70 evra.

Smeštaj: Apartmani i studiji nalaze se u različitim rezidencijama, duž čitavog naselja. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture od 1/2 do 1/6. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i sadržajima.

Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

 • 1/2 apartman – studio površine 16-22 m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, kupatilo-toalet.
 • 1/3 apartman – studio površine 18-24 m2 sa dnevnom sobom sa krevetom na sprat i jednim ležajem, opremljenom kuhinjom, kupatilo-toalet.
 • 1/4 apartman – studio površine 20-27 m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena kabina ili ulazni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo-toalet.
 • 1/5 apartman – studio površine 22-28 m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, kabina sa tri ležaja, opremljena kuhinja, kupatilo-toalet.
 • 1/6 krevetni apartman je dvoprostorni površine 25-35 m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina ili ulazni deo apartmana sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.
 • 1/7 krevetni apartman je dvoprostorni površine 30-45 m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina ili ulazni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo i toalet.
 • 1/8 krevetni apartman je dvo /troprostorni površine 30-45 m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina sa krevetima na sprat, i kreveti na sprat u ulaznom delu apartmana, kupatilo i toalet.

Skoro svi apartmani imaju balkon ili terasu, TV (uz doplatu), a najveći deo njih mikrotalasnu rernu i mašinu za sudove.

Ukoliko postoji mogućnost izbora “Comfort” apartmana – oni se razlikuju po tome što su bolje opremljeni i prostraniji od klasičnih.

Apartmani mogu odstupati od opisa, po pitanju opreme i kvaliteta.

Program putovanja:

1. dan: Polazak iz Niša u prepodnevnim, a iz Beograda u popodnevnim časovima. Dnevna i noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i Francusku.
2. dan: Dolazak u Val Thorens u kasnim popodnevnim satima i smeštaj u apartmane. Slobodno vreme.
3. – 8. dan: Šestodnevno skijanje u ski oblasti Val Thorens-Tri Doline (najveći ski centar na svetu – 600 km staza).
9. dan: Priprema za put, raspremanje i čišćenje apartmana i odjava iz apartmana. Provera apartmana. Polazak za Srbiju u podne. Obilazak OUTLET shopping centra – Vicolungo, u blizini Milana (www.thestyleoutlets.it) – ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta. Nastavak puta ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.
10. dan: Dolazak u Srbiju u popodnevnim časovima.

Aranžman obuhvata:

 • Organizovani prevoz na relaciji Niš – Val Thorens – Niš;
 • Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja/najam;
 • Šestodnevni ski pass za Val Thorens (150 km staza);
 • Troškove pratioca grupe;
 • Troškove organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

 • Boravišna taksa – plaća se prema važećem cenovniku na recepciji;
 • Mogućnost doplate za ski pass za sve 3 doline – Les 3 Vallees (600 km staza) (NIJE OBAVEZNO, ali PREPORUČUJEMO) – plaćanje u agenciji: 6 dnevni ski pass za sve 3 doline (600 km staza) u terminu:   05.01./12.01. – 45 
 • Posteljinu i peškire u apartmanu – (doplata 10tak eur za posteljinu, isto toliko i za peškire) NIJE OBAVEZNO, možete poneti svoje;
 • Završno čišćenje apartmana, opciono sami ili uz doplatu na licu mesta (50-80 eur u zavisnosti od apartmana);
 • Obavezan depozit za  najam apartmana 250-450 € po apartmanu (zavisi od strukture apartmana) – raspitati se u agenciji, plaća se na licu mesta –  isključivo kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom – ________ din;

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice : Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2019. god;
 • Administrativnom zabranom u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2019. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima Ski & Sun Travel ima potpisan ugovor o saradnji);
MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 40 PUTNIKA.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
Organizator putovanja je Udruženje ljubitelja skijanja Skibus. Ovlašćeni subagent turistička agencija SKI & SUN Travel.