Prenoćište Sunce

Opis

Prenoćište Sunce objekat izgrađen 2011. godine, na Staroj planini, u blizini ski centra Babin zub. Nalazi se na širokom, osunčanom platou iznad sela Crni Vrh.

Objekat Prenoćište Sunce raspolaže sa 8 apartmana i 2 studija. Svi apartmani se sastoje od dnevne sobe sa trosedom na rasklapanje (za dve osobe) i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem. Studiji sadrže istu strukturu ležajeva kao i apartmani ali u jednoj prostoriji. Apartmani i studiji su opremljeni kupatilom, rešo kuhinjom, frižiderom i kompletnim posuđem, TV-om i centralnim grejanjem. U prizemlju objekta je zajednički dnevni boravak kuhinjom i TV salom dostupan svim gostima. Ispred smeštaja je obezbeđen parking za vozila gostiju. Idealno za porodice kao i planinare željne da obiđu i istraže vrhove Stare planine.

Stara planina je tokom letnjih meseci odličan izbor planinarima iz Srbije i regiona, pogodna za sada već tradicionalne noćne uspone  kao i za mnoge druge akcije. Sa vrhova Stare planine se pruža pogled na okolne radove u podnožju, ako i na bujne divlje šume planine.

Usluga u letnjoj sezoni je na bazi NAJMA. 

Cenovnik

Smeštaj/Period 04.05.2021.
03.10.2021.
Apartman/Studio za 4 osobe 1.000
Apartman/Studio za 3 osobe 1.200
Apartman/Studio za 2 osobe 1.700
Cene su izražene u dinarima, po osobi, dnevno, na bazi NAJMA

Rezerviši