Bougainville Bay

Opis

Lokacija: Hotelsko-apartmanski kompleks Bougainville Bay & Spa se nalazi na samoj obali mora i udaljen je 1,3 km od čuvene Sarandske promenade. Gosti mogu da koriste privatnu plažu koja se nalazi ispod samog hotelskog kompleksa.

Smeštaj: Kompleks Bougainville Bay & Spa ima kapacitet od blizu 400 ležajeva raspoređenih u  123 hotelske sobe i 35 apartmana. Sastoji se iz hotelskog i apartmanskog dela. U hotelskom delu nalaze se sobe  od kojih pojedine imaju pogled na bazen ili more, dokm se u apartmanskom delu kompleksa nalaze jednosobni i dvosobni apartmani sa pogledom na vrt ili more.
Dizajnerski hotel je tako koncipiran da gostima pored prijatnog boravka u nesvakidašnjem ambijentu pruža i mnogo sadržaja. Ambijent opmlemenjuje preko 1000 sadnica bugenvijije.

Bugenviliju (bougainvillea) zovu i bogumila (kaže se ‘i Bogu je mila’). Neverovatna biljka, veoma atraktivnih papirnih cvetova žarkih boja. Najlepša je kada je najtoplije i kada je sunce najjače.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, 3 restorana, 3 bara pored bazena, kompleks otvorenih bazena sa sektorom za decu, zatvoreni spa centar (đakuzi, sauna, tursko kupatilo, masaža), prodavnice, dečija igraonica, konferencijska sala, parking (uz doplatu na licu mesta).

Usluga: Noćenje sa doručkom (u hotelskom delu), odnosno najma (u apartmanskom delu).

 

Cenovnik

Period 01.08.-31.08.  01.09.-30.09.
Hotelski blok
Usluga Noćenje sa doručkom
Soba za 2 osobe
Soba za 2 osobe PB
Soba za 2 osobe PM
Apartmanski blok
Usluga Najam
Jednosobni apartman za 2 osobe PM
Jednosobni apartman za 2 osobe PD
Dvosobni apartman za 3 osobe PD
Dvosobni apartman za 4 osobe PD
dete u PL Doplata  eur dnevno
Cene su izražene u evrima, dnevno po smeštajnoj jedinici na bazi izabrane usluge

Doplate:

  • U hotelskom delu: doplata za polupansion – 15 eur po osobi dnevno, za pun pansion – 29 eur po osobi dnevno
  • U apartmanskom delu: doplata za noćenje sa doručkom – 7 eur dnevno, za polupansion – 21 eur dnevno, za pun pansion – 36 eur po osobi dnevno

Rezerviši