One Resort Aqua Park 4*

Opis

Lokacija: Hotel One Resort Aqua Park & Spa 4* je klupskog tipa, koji zahvata prostranu površinu od čak 15 hektara, na izuzetnoj lokaciji, sa prelepom plažom, odličnim akva parkom i brojnim zabavno-sportskim sadržajima. Nalazi se u hotelsko-turističkoj zoni Skanes-Monastir, 4 km od aerodroma u Monastiru, 10 km od grada Monastira, 12 km od Susa, 165 km od aerodroma u Tunisu. Glavni adut ovog hotela, pred 24-oro časovnog all inclusive-a je definitivno i veliki aqua park.

Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, sef, telefon, SAT TV, mini bar koji se puni osvežavajućim pićima na dan dolaska, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Sadržaj hotela: glavni restoran, četiri a la carte restorana, nekoliko fast-food kioska, pet barova, tri spoljašnja bazena od kojih je jedan rezervisan za starije od 16 godina, unutrašnji bazen (koji je zatvoren u periodu 01.07.-30.09.), dečiji bazen sa 4 mala tobogana, menjačnica, spa centar, akva park sa 9 tobogana i lazy river-om, klub za decu 4-17 godina, bežični internet na recepciji, u sobama i pored bazena, ležaljke, madraci i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri uz depozit, teniski tereni sa tvrdom podlogom, stoni tenis, badminton, odbojka,glavni restoran, četiri a la carte restorana, nekoliko fast-food kioska, pet barova, tri spoljašnja bazena od kojih je jedan rezervisan za starije od 16 godina, unutrašnji bazen (koji je zatvoren u periodu 01.07.-30.09.), dečiji bazen sa 4 mala tobogana, menjačnica, spa centar, akva park sa 9 tobogana i lazy river-om, klub za decu 4-17 godina, bežični internet na recepciji, u sobama i pored bazena, ležaljke, madraci i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri uz depozit, teniski tereni sa tvrdom podlogom, stoni tenis, badminton, odbojka, košarka, odbojka na plaži, pikado, frizbi, aerobik, aqua-gym, power step, nordijsko hodanje, džogining.

Ishrana: All inclusive (Sve uključeno) što podrazumeva: doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu po principu samoposluživanja, mediteranski, tuniški i riblji a la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, snek restoran 24 časa dnevno, sendviče i testenine na plaži. U cenu su uključena i lokalna alkoholna, bezalkoholna i topla pića (kafa, čaj, sokovi, koktall inclusive ili sve uključeno što podrazumeva: doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu po principu samoposluživanja, mediteranski, tuniški i riblji a la carte restoran uz obaveznu rezervaciju, snek restoran 24 časa dnevno, sendviče i testenine na plaži. U cenu su uključena i lokalna alkoholna, bezalkoholna i topla pića (kafa, čaj, sokovi, kokteli, točeno pivo, stono vino) u pet barova: u lobiju, diskoteci, pored bazena, na plaži i u akva parku.

Rezerviši