Houda Golf & Aqua Park 3*

Opis

Lokacija: Nalazi se direktno na peščanoj plaži u regiji Skanes, između Susa i Monastira. Udaljen je oko 7km od aerodroma u Monastiru, 10 km od centra Susa, 12 km od centra Monastira, 160 km od aerodroma u Tunisu.

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, telefon i TV sa satelitskim kanalima. Većina soba ima balkon.

  • Standardna soba pogled vrt
  • Standardna soba pogled more

Sadržaj hotela: glavna trospratna zgrada sa tri lifta, trospratne aneks zgrade bez lifta, tri bazena, od čega jedan unutrašnji jedan sa toboganima, dva dečija bazena, dva restorana, četiri bara i diskoteka, akva park sa 5 tobogana, dva dečija bazena, zabavni programi, igralište na otvorenom, dečiji klub (4-12 godina).

Besplatne usluge: bežični internet na recepciji, suncobrani i ležaljke na plaži (peškiri za plažu nisu dostupni), animacija, aerobik, multifunkcionalni sportski teren za mali fudbal, odbojku, košarku i rukomet, boćanje, luk i strela, stoni tenis, pikado, akva park sa 5 tobogana, dva dečija bazena, zabavni programi, igralište na otvorenom, dečiji klub (4-12 godina).

Ishrana: All Inclusive (sve uključeno): doručak 6.30-10.00, ručak 12.30-14.30 i večera 18.30-21.00 po principu švedskog stola u glavnom restoranu „Calypso“, užine od 12 do 17h: pice, sendviči, hamburgeri u baru blizu plaže i bazena, večera u a la kart restoranu jednom tokom boravka. Pića domaće proizvodnje su uključena u cenu od 10.00 do 23.00 h (gazirana pića, voda, lokalno vino, kokteli, pivo, boukha, votka, džin i slično).
Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: bežični internet na recepciji, suncobrani i ležaljke za plažu (peškire za plažu nema), animacija, aerobik, multifunkcionalni sportski teren za mali fudbal, odbojku, košarku i rukomet, boćanje, luk i strela, stoni tenis, pikado.

Plaćaju se: pića u diskoteci, uvozna pića, sef na recepciji, hamam, masaža, balneoterapija, elektronske igre, bilijar, čuvanje dece, pranje veša, golf, kozmetički salon.

Rezerviši