Thapsus Beach 3*

Opis

Lokacija: hotel Thapsus nalazi se direktno na prelepoj peščanoj plaži, oko 6 km od centra Mahdije, istorijske prestonice dinastije Fatimid, njene Medine, marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42 km, a od aerodroma u Tunisu 210 km.

Veoma povoljan i popularan, nalazi se na predivnoj plaži u Mahdiji. Veliki bazen se nalazi na hotelskoj terasi, a tu je i mini aqua park za najmladje. Iako ne spada u red luksuznijih hotela, njegova odlična cenovna politika za decu (besplatan smeštaj dece i do 13 godina), odlična plaža i kvalitetni sadržaji, ovaj hotel čine veoma popularnim medju porodicama.

Smeštaj: Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, telefon, mini bar, LCD SAT TV, kupatilo, fen, balkon. U većim standardnim sobama se mogu smestiti i petočlane porodice.

Sadržaj hotela: Recepcija, poluolimpijski spoljašnji bazen sa dva tobogana, unutrašnji bazen, prostran lobi, glavni restoran „Thapsus“, a la carte restorani: tunižanski, italijanski i „Leptus“. Hotel ima 7 barova: snek bar, bar na plaži, pored bazena, u diskoteci, mavarski kafe i „Hanibal” bar. Dnevni animacioni i noćni šou programi su organizovani od 10:00 do 24:00 h, dečije selo „Boom boom“, za decu 4-12 godina, programi sa aktivnostima, mini klub sa igraonicom, igralište sa mini zoo parkom, bazeni i dva tobogana, 3 lifta, Wi-Fi internet u lobiju i na recepciji, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena, tobogani na bazenu, dečiji klub i igralište sa mini zoo parkom, stoni tenis, odbojka, korišćenje terena za tenis (uz obaveznu rezervaciju), aerobik, luk i strela, mini golf, celodnevna animacija i žurke pred bazena jednom nedeljno. Masaža, sauna, spa centar, tursko kupatilo, frizer, uvozna pića, a la carte restorani, diskoteka su uz doplatu.

Ishrana: All Inclusive (Sve uključeno); doručak 06:00-10:00 h, doručak u snek baru 10:00-11:00 h, ručak 12:30-14:00 h, večera 18:30-20:00 h, kasnija večera 20:00-21:30 h, italijanski i tunižanski restoran dva puta tokom boravka. Pića uključena u cenu: mineralna voda, filter kafa, čaj, mleko, kakao, sokovi i vino kuće. U snek baru 12:00-15:00 h: salate, pice, testenine, gazirana pića, pivo, vino, sokovi, voda. U „Hanibal“ baru 09:00-24:00 h: mineralna voda, kafa, čaj, kako, mleko, gazirani i obični sokovi, pivo, vino, aperitivi, lokalna alkoholna pića. U baru pored bazena 10.00-23.00: gazirana pića, voda, sok, neke vrste koktela. U baru na plaži 10.00-18.00: sokovi i voda. Sokovi uključeni u cenu su od koncentrata, nisu ceđeni.

Rezerviši