Mahdia Beach 4*

Opis

Lokacija: Hotel Mahdia Beach 4* nalazi se u Mahdiji, direktno na sopstvenoj peščanoj plaži dužine 340 metara. Udaljen je oko 4,5 km od centra mesta, koje je istorijska prestonica dinastije Fatimid, medine u Mahdiji, njene marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 44 km, a od aerodroma u Tunisu 218 km. Stanica autobusa koji vodi do centra, je udaljena oko 50 metara od hotela.

Veoma popularan porodičan hotel sa jednim od najvećih akva parkova u celom Tunisu. Ovaj hotel ima posebnu atmosferu i jedan je od onih u kojima se osećate kao kod kuće. Veliki broj bazena, od kojih jedan sa barom, velika bašta sa zelenilom, atraktivna kuhinja i odlična cenovna politika za decu (besplatan smeštaj dece i do 13 godina), ovaj hotel čine veoma popularnim među porodicama. O kvalitetu usluge govori i činjenica da je 2015. godine od Tripadvisora dobio nagradu “Certificat of Exellence“.

Smeštaj: Hotel LTI Mahdia Beach izgrađen je 1997. a poslednji put je renoviran 2020. godine. Ima 420 soba raspoređenih u tri četvorospratne zgrade, od kojih su 2 sa liftom.

  • Standardne sobe (cca 35m²) za maksimum tri odrasle osobe, francuski krevet i jedan singl krevet, ili tri singl kreveta;
  • Porodične sobe (cca 42m²) za maksimum dvoje odraslih i dvoje dece ili troje odraslih i jedno dete (minimum dvoje odraslih i dvoje dece), francuski krevet ili dva singl kreveta i još dva singl kreveta;
  • Porodični suite (cca 65m2) za maksimum dvoje odraslih i troje dece ili četvoro odraslih i jedno dete (minimum dvoje odraslih i dvoje dece), dve sobe, u jednoj francuski krevet u drugoj francuski sa još jednim singl krevetom ili tri singl kreveta.

Sobe imaju centralnu klimu, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, fen, telefon, SAT-TV, frižider, Wi-Fi internet. Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Korišćenje sefa je uz doplatu.

Sadržaj hotela: recepcija, bazeni ukupne površine 4000 m2 – veliki glavni spoljašnji bazen, po jedan dečiji i unutrašnji bazen, akva park zahvata površinu od 900 m2, ima desetak manjih tobogana za decu, gusarski brod, 6 velikih tobogana i bazen sa talasima, diskoteka koja radi 6 dana u nedelji, spoljašnji i unutrašnji teatar, prostorija sa igrama, glavni restoran i dva a la carte restorana, četiri bara (u lobiju otvoren 24 časa, snek bar, pool bar i bar u diskoteci), multifunkcionalni sportski teren i spa centar, dečiji klub površine 220 m2: igralište, kupatila prilagođena deci, mali stolovi i stolice, ormarići koji se zaključavaju, TV i DVD plejer, animacija za razna godišta. U glavnom restoranu su obezbeđeni uslovi za najmlađu decu (mikrotalasna, mleko, grejač bočica, baby monitor), visoke stolice i izuzetno atraktivan akva park, suncobrani, ležaljke, madraci i peškiri za plažu i bazen, Wi-Fi internet u lobiju i sobama, odbojka na plaži, mali fudbal, aerobik, gimnastika u bazenu, vaterpolo. Internet corner, čuvanje dece, diskoteka, sportovi na vodi, spa centar, masaže, hamam, ajuverda, manikir, pedikir, frizer, kozmetički tretmani, premium alkoholna pica su uz doplatu.

Ishrana: All Inclusive (Sve uključeno): doručak (06:00-10:00 h), kasni doručak (10:00-12:00 h), ručak (12:30-14:30 h), kafa i kolači (15:00-17:00 h), večera (18:30-21:00 h) i noćni snek (23:00-06:00 h) – sve u glavnom restoranu, po principu samoposluživanja. Večeru je moguće rezervisati i u dva a la carte restorana: međunarodnom i italijanskom. Piće se služi u četiri bara, od kojih je bar u lobiju otvoren 24 časa. Uključeno u cenu: kafa, čaj, gazirani i obični sokovi, voda, lokalna i uvozna alkoholna pića, kokteli, vino i pivo.

Rezerviši