Marhaba Club 4*

Opis

Lokacija: Nalazi se 4km od centra Susa, oko 6km od port El Kantauia, 20km od aerodroma u Monastiru, 165km od aerodroma u Tunisu.

Kvalitetan i odlično ocenjen hotel, otvoren 1968, renoviran 2018. godine. Hotelski kompleks sa dosta zelenila, nalazi se na prostranoj peščanoj plaži u Susu.

Smeštaj: Sobe se nalaze u četvorospratnoj zgradi sa dva lifta. Površina sobe je oko 25 m², sve su klimatizovane, imaju balkon ili terasu, kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, besplatan bežični internet, telefon i keramičke pločice na podu.

Sadržaj hotela: Recepcija, jedan spoljašnji bazen za odrasle i jedan za decu, 3 tobogana, dva restorana, dva bara.

Sadržaji i aktivnosti uključene u cenu: bežični internet, ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena, animacija, noćni i dnevni zabavni programi, aerobik, dva teniska terena, pikado, odbojka na plaži.

Plaćaju se: peškiri za plažu, uvozna pića, sef na recepciji, lekar, pranje veša, SPA i Thallasso centar, sauna, hamam, masaža, fintes centar i oprema, stoni tenis, bilijar, sportovi na vodi.

Za decu: bazen za decu, tri tobogana.

Ishrana: All inclusive (Sve uključeno): Doručak, ručak i večera – švedski sto u glavnom restoranu, užine u pool baru 11-15h, sladoled, piće domaće proizvodnje u barovima pored bazena i na plaži.

Rezerviši