Jaz Tour Khalef 5*

Opis

Lokacija: Hotel Jaz Tour Khalef Spa & Thalasso 5* nalazi se direktno na plaži, 3 km od centra Susa, 18 km od aerodroma u Monastiru, 146 km od aerodroma u Tunisu.

Ovaj elegantni, luksuzni hotel zahvata 10 hektara površine, na plaži, na ulazu u Sus, jedan od najstarijih gradova u Tunisu, popularan zbog svojih plaža i bistrog, tirkiznog mora. Poznat po svom Spa & Thalassotherapy centru, hotel nudi moderno dizajnirane sobe, bazene sa morskom vodom i restorane za svačiji ukus.

Smeštaj: Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, ketler za kafu i čaj, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Sadržaj hotela: recepcija, glavni spoljašnji bazen, dva spoljašnja bazena sa morskom vodom, od kojih jedan rezervisan za odrasle, unutrašnji bazen sa morskom vodom koji se greje tokom zime, dečiji tobogani na spoljašnjem bazenu, glavni restoran, a la carte restoran i nekoliko barova, dva dečija bazena, dečiji klub, igralište, tobogani na bazenu, deo za decu u glavnom restoranu, Wi-Fi internet u sobama i zajedničkim prostorijama, peškiri za plažu, aerobik, aqua gym, dnevna animacija, noćni zabavni program, teniski teren, reketi i loptice (uz rezervaciju), teretana, stoni tenis, vaterpolo, pikado. Mini bar, lekar na poziv, sobna usluga, pranje veša, talaso terapija, spa centar, osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, čuvanje dece, restoran na plaži, uvozna pica se doplaćuju.

Ishrana: All Inclusive (Sve uključeno), obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 07:00-10:00 h, ručak 12:30-14:00 h i večeru 18:30-21:00 h. Uključeni su i kasni doručak 10:00-12:00 h, užine 15:00-17:00 h, italijanski ili tuniški meni jednom nedeljno u a la carte restoranu, uz obaveznu rezervaciju. Alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje su uključena u cenu u šest barova, od kojih je jedan (lobby bar) otovren 24 časa – gazirani i obični sokovi, voda, lokalno pivo, vino i kokteli, kratka i topla pića.

Rezerviši