Village Mare 4*

Opis

Opis: Village Mare je veoma prijatan hotel sagrađen u harmoniji sa svojim prirodnim okruženjem, predivnim vrtovima, dubokim plavetnilom Toroneos zaliva što će učiniti Vaš boravak relaksiranim i osvežavajućim. Romantične letnje noći i nezaboravan odmor su zagarantovani. U hotelu su ponosni na porodičnu atmosferu i osoblje koje će vas služiti sa zadovoljstvom.

Lokacija: Hotel je smeštne u blizini Metamorfozija na Sitoniji.

  • Udaljenost od plaže: 50
  • Udaljenost od aerodroma u Solunu:  80 km
  • Udaljenost od mesta: 1,5 km – Metamorfozi

Smeštaj: sve sobe poseduju klima uređaj, balkon, kupatilo sa fenom za kosu, telefon, frižider, satelitsku TV.

  • DBL – Standardne sobe: oko 21 m2, namenjene za 2-3 osobe.
  • Maisonnette: oko 32-36 m2, sastoje se iz donjeg nivoa sa sofom i krevetom na sprat i gornjeg nivoa sa velikim bračnim krevetom, gledaju na baštu ili na more i namenjene su za 2-4 osobe.
  • APP – Apartmani: oko 32-35 m2, sastoje se iz spavaće sobe i dnevne sobe sa opremljenom kuhinjom i aparatom za kafu/čaj, moguće je smestiti do 5 osoba.

Sadržaj hotela: recepcija 24 h, A la carte restoran, bar, doktor, wireless internet, mini market, parking, grčko veče, TV sala, fax usluge…

Bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, plaža sa ležaljkama i suncobranima, igralište za decu, bazen za decu, odbojka na plaži, bilijar, pikado, stoni tenis…

Usluga: polupansion, all inclusive, ultra all inclusive. Samoposluživanje – švedski sto, obavezan dress code za vreme večere.

Rezerviši