Lagomandra Beach 4*

Opis

Lokacija: Lagomandra Beach se nalazi na jednoj od najlepših plaža Toroneos zaliva, Lagomandra – koja je, takođe, dobitnik plave zastava za čistoću, kvalitet i sigurnost. Tri karakteristike koje definišu hotel su pogled na kristalno čisto plavo more, zlatna peščana plaža i prelepo zeleno okruženje. Prirodna lepota okruženja i izuzetna usluga privlače mnoge goste, pa je hotel potrebno rezervisati znatno ranije u odnosu na ostale hotele. Potpuno je renoviran 2004. i 2008. godine.

  • Udaljenost od plaže: na plaži
  • Udaljenost od aerodroma u Solunu: 100km
  • Udaljenost od susednog mesta: 5 km – Neos Marmaras

Smeštaj: sve sobe su opremljene klima uređajem, balkonom, kupatilom sa fenom za kosu i osnovnom kozmetikom, wireless internet, sef, satelitska TV, telefon, frižider, radio, CD player…

  • DBL Sup – Superior sobe: oko 20 m2, namenjene za 2-3 osobe, potpuno renovirane 2008. godine, gledaju na more ili baštu.
  • Junior suite – oko 25 m2, sastoje se iz jedne prostorije, sa dodatnom sofom na razvlačenje, namenjene za 2 odraslih i 2 dece, gledaju na baštu..

Sadržaj hotela: recepcija, bar, A la carte restoran, internet, parking, restoran, sef (na recepciji), bazen, dečji bazen, stoni tenis…

Usluga: polupansion (samoposluživanje na bazi švedskog stola).

Rezerviši