Sani Beach Club & Spa 5* Sani Resort

Opis

Lokacija: Hotel, deo fenomenalnog kompleksa Sani resort, udaljen je 70 km od Soluna, 10 km od mesta Nea Fokea, na zapadnoj strani poluostrva Kasandra.

Smeštaj: Hotel čine moderno opremljeni bungalovi i raspolaže sa 205 luksuznih soba. Hotel je dodatno renoviran 2007. i 2008. godine.

  • Standardne sobe (34 m2) – sa pogledom na vrt ili more namenjene su smeštaju 2-3 osobe i imaju dva standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.
  • Deluxe sobe (34 m2) – sa pogledom na vrt ili more namenjene su smeštaju 2-3 osobe. Postoje deluxe sobe sa privatnim vrtom – sa pogledom na vrt, bočnim ili direktnim pogledom na more, kao i deluxe sobe, koje umesto privatnog vrta, imaju terasu sa pogledom na more.
  • Deluxe family sobe (68 m2) – sa pogledom na more, namenjene su smeštaju 2-6 osoba i sastoje se iz dve sobe povezane vratima (svaka sa po dva standardna ležaja ili francuskim ležajem i sofom).
  • Junior suite (37 m2) – sa privatnim vrtom ili bazenom imaju pogled na more, namenjeni su smeštaju 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovano dnevne-spavaće sobe (dva standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj).

Sadržaj soba: klima uređaj, SAT TV, DVD, telefon, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, kupatilo, fen, internet, krevetac (na upit), terasa ili bašta.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, kafeterija, taverna, privatna marina za jahte, šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, bebi servis, dečiji bazen, parking, garaža, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, teretana, sauna.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje). Mogućnost doplate punog pansiona (doručak, ručak i večera – samoposluživanje).

Rezerviši