Porto Sani Village 5* Sani Resort

Opis

Lokacija: Luksuzan hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort nalazi se u Sani marina, 70 km od Soluna, 10 km od mesta Nea Fokea, na zapadnoj obali poluostrva Kasandra.

Smeštaj: Ekskluzivan kompleks sadrži 103 moderno opremljena suita.

  • Junior suite (40 m2) – sa pogledom na marinu, namenjeni smeštaju 2 osobe, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuskim ležajem.
  • Family suite (90 m2)  – sa pogledom na vrt ili bazen, namenjeni smeštaju 2-5 osoba, i sastoje se iz dnevne sobe (sofa ili pomoćni ležaj) i dve spavaće sobe (svaka sa po dva standardna ležaja ili francuskim ležajem).
  • Deluxe suite (60 m2) – sa pogledom na bazen ili marinu, namenjeni smeštaju 2 osobe, sastoje se iz dnevne sobe i spavaće sobe sa dva standardna ili francuskim ležajem.

Sadržaj suita: spavaća i dnevna soba, klima uređaj, SAT TV, DVD, telefon, frižider, aparat za kafu/čaj, internet, sef, mini bar, đakuzi, kupatilo, fen, terasa/balkon.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, piano bar, bar kraj bazena i na plaži, bebi servis, prodavnice, dečiji bazeni, mini market, parking garaže, dečiji bazen, teretana, privatna marina za jahte, šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra,  lekar, servis za pranje rublja, teretana.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje). Mogućnost doplate polupansiona (večera – samoposluživanje).

Rezerviši