Ikos Oceania 5* Nea Moudania

Opis

Lokacija: Ovaj fenomenalan hotel nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži i udaljen je 1 km od mesta Nea Moudania.

Smeštaj: Hotelski kompleks, izgrađen 2005. godine, ima 298 soba. Sagrađen je u obliku amfiteatra sa pogledom na Egejsko more, na malom uzvišenju pored mora i sastoji se od glavne zgrade sa 6 spratova i 5 krila sa smeštajnim jedinicama.

  • Standardne sobe (30 m2) – imaju bočni pogled na more i namenjene smeštaju 2-3 osobe (2 standardna ili francuski ležaj i jedan pomoćni ležaj).
  • Junior suite (35 m2) – imaju pogled na more i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe za smeštaj 2-4 osobe.
  • Deluxe junior suite (40 m2) – imaju pogled na more, opremljene posebnim nameštajem i namenjene smeštaju 2-4 osobe.
  • Suite (40 m2) – imaju pogled na more, dve odvojene sobe i namenjene smeštaju 2-4 osobe.
  • Deluxe suite (40 m2) – imaju pogled na more, opremljene posebnim nameštajem i namenjene smeštaju 2-4 osobe. Neke od posebnosti ovog tipa soba su privatni bazen, ekskluzivni preparati u kupatilu, vino i korpa sa voćem po dolasku i brzi check-in.

Sadržaj soba: Kupatilo (sa kadom, WC-om, fenom, bademantilima), SAT TV, DVD, direktna telefonska linija, WiFi internet,  klima uređaj, minibar/frižider, aparat za kafu ili čaj, krevetac (na upit, bez doplate), balkon ili terasa.

Sadržaj hotela: Glavni restoran, tri a la carte restorana, lobi sa barom, bar kraj bazena, bar na plaži, mini market, gift shop, Spa centar, bazen sa delom za decu, bazen u obliku lagune, ležaljke, suncobrani i peškiri, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, živa muzika, kokteli, bioskop, pozorište, filmske projekcije na otvorenom, sportovi na vodi, teniski tereni, odbojka na plaži, aerobik, stoni tenis, parking.

Usluga: Ultra All Inclusive (Ultra Sve uključeno)

Rezerviši