Hotel Kassandra Palace 4* Kriopigi

Opis

Lokacija: Hotelski kompleks, koji se nalazi 1,5 km od letovališta Kriopigi, smešten je na površini od oko sedam hektara u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama, na sopstvenoj peščanoj plaži.

Smeštaj: Hotel je renoviran 2008. i 2009. godine i raspolaže sa 300 lepo i moderno opremljenih soba raznih struktura.

  • Deluxe sobe (renovirane 2009.) imaju pogled na baštu ili more, veličine su cca 22 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).
  • Executive sobe (renovirane 2009.) imaju pogled na baštu, veličine cca 26 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj i sofa).
  • Family suite (nisu renovirane, po našoj proceni ispod 4*) imaju pogled na baštu, veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje). Nalaze se u zgradama izmedju glavne hotelske zgrade i plaže.
  • Deluxe suite (renovirane 2009.) imaju pogled na baštu, veličine su cca 50 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe).

Sadržaj soba: klima uređaj, SAT TV, radio, telefon, frižider, kupatilo sa fenom za kosu, balkon.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, otvoreni bazen, bar kraj bazena, koktel bar, mini market, disko, servis za pranje veša, TV-video sala, prodavnica suvenira, sala za kongrese, bus servis za prevoz gostiju do obližnjeg Kriopigija, bazen i igralište za decu, dečiji klub u dvorištu hotela, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, teniski teren, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje). Mogućnost doplate punog pansiona (raspitati se u agenciji).

Rezerviši