Hotel Athos Palace 4* Kalitea

Opis

Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi na istočnoj obali Kasandre i udaljen je oko 2 km od letovališta Kalitea i 100 m od plaže.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 407 lepo uređenih soba raznih struktura.

  • Standardne sobe (20-25 m2) – sa pogledom na more ili planinu, namenjene su smeštaju za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa na razvlačenje).
  • Junior suite (45 m2) – sa pogledom na planinu, sastoje se iz dnevne i spavaće sobe sa dva standardna ležaja ili francuski ležaj i sofa na razvlačenje.
  • Superior suite (60 m2) – sa pogledom na more, na dva nivoa, sa dnevnom sobom na donjem nivou (sofe na razvlačenje), spavaćom sobom na gornjem nivou (2 standardna ležaja ili francuski ležaj), dva kupatila (WC na donjem i kupatilo sa đakuzijem na gornjem nivou).

Sadržaj soba: Kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, balkon.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, taverna, kafe, snek bar, piano bar, kongresna dvorana, frizerski salon, servis za pranje veša, bina za pozorišne predstave, bioskop na otvorenom, dečije igralište, program za animaciju gostiju, sportovi na vodi, gosti imaju pravo da koriste sve usluge kompleksa.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje). Mogućnost doplate polupansiona (večere) i All Inclusive (Sve uključeno).

Rezerviši