Hotel Alia Palace 5* Pefkohori

Opis

Lokacija: Ovaj moderan hotel nalazi se na uzvišenju iznad Pefkohorija, na samo nekoliko minuta hoda od centra. Pogled sa prirodne terase hotela na more i panoramu grada je veličanstven i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 78  lepo opremljenih soba.

  • Standardne sobe (25 m2) – namenjene su smeštaju 2-3 osobe i sastoje se iz 2 standardna ili francuskog ležaja i pomoćnog ležaja.
  • Bungalovi (90 m2) – namenjeni su smeštaju 2-5 osoba i pored 2 spavaće sobe (svaka sa po 2 standardna ili francuskim ležajem), imaju veliki dnevni boravak (sofa) sa kaminom, kao i privatni bazen.

Sadržaj soba i bungalova: klima uređaj, SAT TV, kupatilo sa fenom, sef, mini bar, telefon, terasa. Pored standardne opreme, bungalovi imaju i radio/CD/DVD, SAT TV, veliko kupatilo sa hidromasažnom kadom, tuš kabinom, SAT TV u kupatilu, sopstveni bazen.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, otvoreni bazen, bar kraj bazena, konferencijska sala, teretana, djakuzi, prodavnica suvenira, štampe i časopisa i cigareta, besplatan transfer gostiju do plaže, internet i biznis centar, bazen i igralište za decu, teniski teren.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – samoposluživanje). U bungalovima je usluga noćenje sa doručkom. Postoji mogućnost doplate za polupansion.

Rezerviši