Alexander The Great 4* Kriopigi

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi u predivnom prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom. Udaljen je 1,5 km od letovališta Kriopigi, i 2,5 km od Kalitee. Prelepa peščana plaža duga 2 km i tirkizno more nalaze se na samo 80 m od hotela.

Smeštaj: Hotel ima 216 soba raspoređenih u glavnoj zgradi i 5 manjih objekata. Sve sobe hotela potpuno su renovirane 2003. godine

  • Standardne dvokrevetne sobe (20 m2) – nalaze se u glavnoj zgradi, gledaju na more ili zelenilo, namenjene su smeštaju 2-3 osobe (francuski ležaj i pomoćni ležaj).
  • Porodične sobe (25 – 30 m2) – nalaze se u prizemnim bungalovima, imaju verandu i namenjene su smeštaju 2-4 osobe (2 odrasle osobe i 2 dece). Sastoje se iz jedne prostorije sa francuskim ležajem, jednim singl i pomoćnim ležajem.

Sadržaj soba:  Kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet, balkon ili terasa.

Sadržaj hotela: Recepcija, glavni restoran, a la carte restoran, lobi, internet ugao, taverna na otvorenom, kafe, soba za zabavu, sala za konferencije, mini market, suvenirnica, bar na terasi, bar sa delom za decu, bar kraj bazena, servis za pranje veša, frizer, animacija i zabava, teren za tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, punkt za sportove na vodi.

Usluga: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje). Mogućnost doplate polupansiona (večera – samoposluživanje)

Rezerviši