Aristoteles Holiday Resort 4* – Ouranopolis

Opis

Lokacija: Ovaj prelepi hotelski kompleks se nalazi na veoma živopisnoj lokaciji, 3 km od tradicionalno grčkog ribarskog mesta Uranopolis, na samo par minuta vožnje od Svete Gore i njenih manastira.

Smeštaj: Izgrađen je u obliku amfiteatra na 45.000 m2 poseda odakle se pruža fenomenalan pogled na Svetu zemlju. Hotelski kompleks se sastoji od 235 prostranih soba različitog tipa, smeštenih kaskadno u nekoliko objekata.

  • Standardne sobe: namenjene za 2-4 osobe, jednostavno uredjene.
  • Maisonnette: oko 45 m2, u svom sklopu sadrže veliku dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom i jednu spavaću sobu koja je na višem nivou. Namenjene su za 2-5 osoba (peta osoba na upit i uz doplatu).
  • Junior suite: oko 35 m2 , kombinovana dnevno-spavaća soba za 2-4 osobe.
  • Apartment: 45 – 50 m2, poseduju jednu spavaću sobu i jednu dnevnu sa malom kuhinjom, kupatilo i terasu sa garniturom za sedenje, namenjeni su za 2-5 osoba (peta osoba na upit i uz doplatu).

Sadržaj soba: Sve sobe su opremljene klima uređajem, kupatilom sa fenom za kosu, terasom, grejanjem, frižiderom, telefonom, SAT TV-om.

Sadržaj hotela: Bazen, hidromasaža, hamam, sauna, đakuzi, mini market, TV sala, kafeteria, mini klub i igralište za decu, zabave i večeri sa grčkom muzikom i roštiljem, disko klub, fitness, teniski, košarkaški i odbojkaški tereni, mali vodeni park, sportovi na vodi, restoran, Taverna, glavni bar i bar pored bazena, SPA centar.

Napomene: Mogućnost korišćenja interneta uz doplatu na licu mesta.

Usluga: Polupansion sa mogućnošću doplate za All inclusive.

Rezerviši