Hotel Mirabelle 4*

Opis

Lokacija: Hotel Mirabelle 4* je luksuzan hotel u Zlatnim Pjascima, udaljen svega 300 m od velike peščane plaže. Smešten u prelepom prirodnom ambijentu, svojim gostima pruža najlepši panoramski pogled na Crno more i letovalište. Grad Varna i aerodrom se nalazi na 17 km od letovališta.

Smeštaj: Hotelski kompleks raspolaže sa 176 smeštajnih jedinica smeštenih na 10 spratova. Sve sobe i studiji pružaju fenomenalan pogled na Crno more i sadrže telefon,tuš, fen za kosu, minibar, SAT TV, sef, klima uređaj i balkon.

  • Standard soba 2+1 za smeštaj 2-3 osobe – oko 24 m2, dva odvojena ležaja sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja.
  • Studio 3+2 za smeštaj 3-5 osoba –  velika prostorija oko 48 m2 sa tri standardna ležaja i sofom na rasklapanje za dvoje dece.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, snack bar, bar pored bazena, dečiji klub i igralište,otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, WiFi internet, menjačnica, prodavnice, sef, bilijar, stoni tenis, perionica, doktor, spa centar, sauna, masaža, fitnes, car rental, parking (uz doplatu).

Besplatne usluge: korišćenje fitnesa, ležaljki i suncobrana pored bazena, WiFi internet, stoni tenis, shuttle bus prevoza do plaže.

Usluga: Polupansion + (doručak i večera)

Cenovnik

Termin
Br. noći 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Soba 2+1
Studio 3+2
Jednokrevetna soba
Odrasla osoba PL P O P U S T 30 %
I dete 2-11,99 god. PL B E S P L A T N O – u sobi i studiju
II dete 2-11,99 god. PL P O P U S T 50 %
Dete do 1,99 god B E S P L A T N O
Cene su izražene u evrima po osobi na bazi POLUPANSIONA +
  • Doplata za boravišnu taksu iznosi 0.5 € dnevno po osobi (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);

Legenda:
PL – pomoćni ležaj

Doplate:

  • Doplata za All Inclusive: 10 eur dnevno/odrasli, 5 eur dnevno/deca 2-11.99 god

Napomena:

  • Prema hotelskom pravilu, nije moguće raditi naknadne izmene (imena i prezimena, broja putnika, period boravka) kod rezervacija rađenih sa popustom za ranu uplatu. Svaka izmena smatraće se novom rezervacijom, obračunata sa cenom bez popusta

Uslovi putovanja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u hotelu/app po izboru;
Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišnu taksu 4,5 eur po osobi za navedeni broj noćenja (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
Autobuski Prevoz;
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika):
Autobuski prevoz na relaciji Srbija – Bugarska – Srbija obavlja se visokopodnim autobusima turističke klase (audio, video, klima);

Cene u tabeli su u eurima po osobi

POLAZAK AUTOBUSA IZ SRBIJE JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM IZ TABELE
Destinacija Nesebar, Sunčev Breg Pomorsko, Sozopol, Kiten*, Varna,
Sv. Konstantin i Elena, Čajka, Zlatni Pjasci, Albena*
Grad Novi Sad (minimum 4 plative osobe) Beograd Niš Novi Sad (minimum 4 plative osobe) Beograd Niš
Okvirno vreme polaska 15:00 h 17:00 h 20:00 h 15:00 h 17:00 h 20:00 h
Cena povratne karte
Cena karte u jednom pravcu
Povratak autobusa iz bugarskih letovališta je poslednjeg dana boravka.
Sakupljane putnika je ispred hotela u unapred dogovoreno vreme.

*Neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika cena će biti uvećana.

U slučaju manjeg broja putnika za mesta koja se nalaze severno i južno od Sunčevog Brega postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom Bregu pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.

Za putnike koji imaju organizovan smeštaj u starom delu Nesebra, zbog zabrane ulaska autobusa, biće organizovan transfer do hotela. Cena je 10 eur po osobi i pravcu.

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom u autobusu, doplata je 1.000,00 dinara po sedištu.

Važna napomena: Autobus po dolasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predviđeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima, nego na nekoliko mesta koja će biti određena tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska. Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE prema satnici I rasporedu po mestu polaska autobusa iz tabele. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle h po lokalnom vremenu.
Drugi dan – poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do h. Polazak iz Bugarske za Srbiju autobusom u h po lokalnom vremenu prema satnici iz tabele. Dolazak u Srbiju narednog dana u ranim jutarnjim satima.

*** U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

Rezerviši