Park Hotel Continental

Opis

Lokacija: Park hotel Continental je hotelski kompleks smešten u južnom delu Sunčevog Brega, u prijatnom zelenom okruženju, na 300 m od peščane plaže.

Smeštaj: Hotelski kompleks Park Hotel Continental se sastoji se iz hotela sa 2*, 3* i 3*+. U sklopu kompleksa je veliki otvoreni bazen , uokružen gustom četinarskom šum0m, što garantuje miran i prijatan boravak gostiju.

  • Dvokrevetna standard soba 2* – opremljene skromnijim nameštajem, sa dva odvojena ležaja i jednim pomoćnim ležajem u koji može da se smesti dete do 11.99 god. Sobe 2* nisu opremljene TV-om i klima uređajem. Imaju kupatilo sa fenom, balkon, frižider.
  • Dvokrevetna standard soba 3* – opremljene skromnijim nameštajem, imaju SAT TV-om i klima uređajem, sa dva odvojena ležaja i jednim pomoćnim ležajem u koji može da se smesti dete do 11.99 god.
  • Dvokrevetna standard soba 3*+ – opremljene modernijim nameštajem, imaju SAT TV i klima uređaj, fen u kupatilu, frižider, sef, WiFi internet.

Sadržaj hotela: Park Hotel Continental recepcija, park, otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, restoran, ambulanta, parking, menjačnica, sef na recepciji, frizerski salon i sportski teren.

Usluga: Noćenje sa doručkom

Cenovnik

Termin 18.06. 27.06. 06.07. 15.07. 24.07. 02.08./11.08. 20.08. 29.08. 07.09. 16.09.
Br. noći 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Standard soba 2+1 / 2*
Standard soba 2+1 / 3*
Standard soba 2+1 / 3*+
Jednokrevetna soba 2+1 / 2*
Jednokrevetna soba 2+1 / 3*
Jednokrevetna soba 2+1 / 3*+
Odrasla osoba PL
Dete do 11.99 god PL
Cene su izražene u evrima po osobi na bazi NOĆENJA SA DORUČKOM
  • Doplata za boravišnu taksu iznosi 0.5 € dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
  • Doplata za polupansion+ (HB+) : 8 € dnevno – odrasli, 4 € dnevno – deca do 11.99 god
  • Doplata za pun pansion+ (FB+) : 12.50 € dnevno – odrasli, 6.25 € dnevno – deca do 11.99 god / Koncept ishrane + obuhvata besplatne napitke tokom obroka (vino, pivo, sokove)

Uslovi putovanja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u hotelu/app po izboru;
Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišnu taksu 5 evra po osobi za navedeni broj noćenja (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
Autobuski Prevoz;
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika):
Autobuski prevoz na relaciji Srbija – Bugarska – Srbija obavlja se visokopodnim autobusima turističke klase (audio, video, klima);

Cene u tabeli su u eur po osobi. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate.

POLAZAK AUTOBUSA IZ SRBIJE JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM IZ TABELE
Destinacija ODRASLI DECA DO 11.99 GOD
SUBOTICA 12000 9500
NOVI SAD, ŠABAC 10000 8500
BEOGRAD, PANČEVO, SMEDEREVO, POŽAREVAC, VELIKA PLANA, KRAGUJEVAC 8000 6500
MARKOVAC, BATOČINA, JAGODINA, ĆUPRIJA, PARAĆIN 7000 5500
POJATE, RAŽANJ, BOR, ZAJEČAR, KNJAŽEVAC 5800 4500
LESKOVAC, ALEKSINAC, PROKUPLJE 6500 5000
NIŠ, BELA PALANKA PIROT, DIMITROVGRAD 5500 4000
Povratak autobusa iz bugarskih letovališta je poslednjeg dana boravka. Sakupljane putnika je ispred hotela u unapred dogovoreno vreme.

*Neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika cena će biti uvećana.

U slučaju manjeg broja putnika za mesta koja se nalaze severno i južno od Sunčevog Brega postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom Bregu pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.

Za putnike koji imaju organizovan smeštaj u starom delu Nesebra, zbog zabrane ulaska autobusa, biće organizovan transfer do hotela. Cena je 10 eur po osobi i pravcu.

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom u autobusu, doplata je 1.000,00 dinara po sedištu.

Važna napomena: Autobus po dolasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predviđeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima, nego na nekoliko mesta koja će biti određena tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska. Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE prema satnici I rasporedu po mestu polaska autobusa iz tabele. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle h po lokalnom vremenu.
Drugi dan – poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do h. Polazak iz Bugarske za Srbiju autobusom u h po lokalnom vremenu prema satnici iz tabele. Dolazak u Srbiju narednog dana u ranim jutarnjim satima.

*** U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

Rezerviši