Leto 2024

Leto 2024 je sezona puna izazova ali živeti bez izazova može biti dosadno, pa u vezi sa tim mogućnosti koje se nude sasvim su dovoljne da nam upotpune život veseljem i radošću. Leto 2024 nam nudi mogućnosti da opet putujemo i da se družimo, da uživamo u dobroj hrani, piću, lepotama predela Balkana.

U našoj ponudi ove godine naći ćete lokacije i smeštaje na geografskim visinama i širinama, na planinama i morima. U ponudi su neke stare destinacije koje potvrđuju kvalitet i turisti su i dalje zainteresovani da ih obiđu i uživaju u njihovim lepotama, ali i neke nove destinacje za koje mislimo da mogu biti zanimljive putnicima.

Za leto 2024 nudimo aranžmane za Grčku, u nekim od najpopularnijim regijama poput Strimonikos regije sa svojim biserima poput Stavrosa, Asprovalte i Nea Vrasne. Zatim Olimpsku regiju koja ima svoje adute omiljene našim turistima poput Paralije, Olimpik Biča, Leptokarije, Nei Porija. Sitonija bogata svojim prelepim plažama na kojoj nudimo smeštaj u Psakudiji, Neos Marmarasu i Toroniju. I naravno Tasos, jedan od bisera Egejskog mora.

Na  Bugarskom primorju nidimo smeštaj u Nesebru, Sunčevom bregu, Svetom Vlasu i  u Turskoj možete uživati u odličnoj ponudi po povoljnim cenama za smeštaje u sobama vila i hotela.

Zanimljiva destinacija ove godine je Albanija sa letovalištima koja mogu zadovoljiti potrebe stranih i domaćih turista.

Takođe, ako ste u fazonu da letujete na planini imamo u ponudi smeštaj u apartmanima na Staroj planini i na Zlatiboru.

Za ljubitelje banja, iz ponude izdvajamo smeštaj u Sokobanji u novim i renoviranim vilama od kojih neke imaju i bazen za osveženje tokom vrelih dana.