Park Hotel Continental

Opis

Lokacija: Park hotel Continental je hotelski kompleks smešten u južnom delu Sunčevog Brega, u prijatnom zelenom okruženju, na 300 m od peščane plaže.

Smeštaj: Hotelski kompleks se sastoji se iz hotela sa 2*, 3* i 3*+. U sklopu kompleksa je veliki otvoreni bazen , uokružen gustom četinarskom šum0m, što garantuje miran i prijatan boravak gostiju.

  • Dvokrevetna standard soba 2* – opremljene skromnijim nameštajem, sa dva odvojena ležaja i jednim pomoćnim ležajem u koji može da se smesti dete do 11.99 god. Sobe 2* nisu opremljene TV-om i klima uređajem. Imaju kupatilo sa fenom, balkon, frižider.
  • Dvokrevetna standard soba 3* – opremljene skromnijim nameštajem, imaju SAT TV-om i klima uređajem, sa dva odvojena ležaja i jednim pomoćnim ležajem u koji može da se smesti dete do 11.99 god.
  • Dvokrevetna standard soba 3*+ – opremljene modernijim nameštajem, imaju SAT TV i klima uređaj, fen u kupatilu, frižider, sef, WiFi internet.

Sadržaj hotela: recepcija, park, otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu, restoran, ambulanta, parking, menjačnica, sef na recepciji, frizerski salon i sportski teren.

Usluga: Noćenje sa doručkom

Cenovnik

Termin 18.06. 27.06. 06.07. 15.07. 24.07. 02.08./11.08. 20.08. 29.08. 07.09. 16.09.
Br. noći 9 9 9 9 9 9 9 9 9 9
Standard soba 2+1 / 2*
Standard soba 2+1 / 3*
Standard soba 2+1 / 3*+
Jednokrevetna soba 2+1 / 2*
Jednokrevetna soba 2+1 / 3*
Jednokrevetna soba 2+1 / 3*+
Odrasla osoba PL
Dete do 11.99 god PL
Cene su izražene u evrima po osobi na bazi NOĆENJA SA DORUČKOM
  • Doplata za boravišnu taksu iznosi 0.5 € dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
  • Doplata za polupansion+ (HB+) : 8 € dnevno – odrasli, 4 € dnevno – deca do 11.99 god
  • Doplata za pun pansion+ (FB+) : 12.50 € dnevno – odrasli, 6.25 € dnevno – deca do 11.99 god / Koncept ishrane + obuhvata besplatne napitke tokom obroka (vino, pivo, sokove)

Uslovi putovanja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Smeštaj u hotelu/app po izboru;
Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i organizaciju putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Boravišnu taksu 4,5 eur po osobi za navedeni broj noćenja (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
Autobuski Prevoz;
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

AUTOBUSKI PREVOZ (aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika):
Autobuski prevoz na relaciji Srbija – Bugarska – Srbija obavlja se visokopodnim autobusima turističke klase (audio, video, klima);

Cene u tabeli su u eurima po osobi

POLAZAK AUTOBUSA IZ SRBIJE JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM IZ TABELE
Destinacija Nesebar, Sunčev Breg Pomorsko, Sozopol, Kiten*, Varna,
Sv. Konstantin i Elena, Čajka, Zlatni Pjasci, Albena*
Grad Novi Sad (minimum 4 plative osobe) Beograd Niš Novi Sad (minimum 4 plative osobe) Beograd Niš
Okvirno vreme polaska 15:00 h 17:00 h 20:00 h 15:00 h 17:00 h 20:00 h
Cena povratne karte 80 65 55 100 85 75
Cena karte u jednom pravcu 55 40 30 75 60 50
Povratak autobusa iz bugarskih letovališta je poslednjeg dana boravka.
Sakupljane putnika je ispred hotela u unapred dogovoreno vreme.

*Neophodan minimum za transfer je 5 osoba. Za manji broj putnika cena će biti uvećana.

U slučaju manjeg broja putnika za mesta koja se nalaze severno i južno od Sunčevog Brega postoji mogućnost da putnici kod hotela Kotva u Sunčevom Bregu pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.

Za putnike koji imaju organizovan smeštaj u starom delu Nesebra, zbog zabrane ulaska autobusa, biće organizovan transfer do hotela. Cena je 10 eur po osobi i pravcu.

Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom u autobusu, doplata je 1.000,00 dinara po sedištu.

Važna napomena: Autobus po dolasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu. Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predviđeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima, nego na nekoliko mesta koja će biti određena tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska. Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska.
Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.

PROGRAM PUTOVANJA:

Prvi dan: Polazak je DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE prema satnici I rasporedu po mestu polaska autobusa iz tabele. Dolazak u hotel ili apartman u prepodnevnim časovima. Ulazak u sobe posle h po lokalnom vremenu.
Drugi dan – poslednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB, HB ili AI, napuštanje hotela ili apartmana do h. Polazak iz Bugarske za Srbiju autobusom u h po lokalnom vremenu prema satnici iz tabele. Dolazak u Srbiju narednog dana u ranim jutarnjim satima.

*** U pojedinim smenama moguce je da će polazak biti pomeren ranije/kasnije kako bi se izbeglo putovanje tokom praznika i proslava.

Rezerviši